Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #12539 üzenetére
HD formátumok kivételével mindent.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #12554 üzenetére
Hogymicsoda? A HD hangokon kívül tudja az összes "formátumot", DTS 5.1-ig bezárólag...
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #12557 üzenetére
Akkor keverj le magadnak egy pofont és állítsd át a menüben a kimenetre vonatkozó paramétereket!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #12587 üzenetére
Én amikor a laptopon néztem filmet (DD és DTS egyaránt) tekerhettem bármeddig az erősítő hangerejét, azt a dinamikát, amit a Popcorn adott már első hallásra olyan 1/3 hangerőn, azt a laptop soha nem tudta megjeleníteni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #12587 üzenetére
ezzel kúrják át legtöbbször az avatatlan füleket,hogy jó hangos,akkor ez biztos fasza,hát egy frászt!
-
Chrys_
addikt
válasz Mezga Aladár #12410 üzenetére
Kösz az infót, ez a módszer remekül működik!
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #12591 üzenetére
OMG haver, te most miről beszélsz?
Különböző eszközökről beszélünk...https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #13079 üzenetére
Az lehet, csak éppen Vista fut a gépemen. Fura állatfajta vagyok, szeretem.
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #13082 üzenetére
Majd jövő hét közepén, addig nem idegesítem magam vele. Örülök, ha az F1 megnézésére lesz időm!
A Dune fórumon olvasottak alapján készítettem fiókot, jelszóval láttam el, hiába.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #13102 üzenetére
Nemhogy egy órát, egyetlen percet sem akarok szarozni vele és a hálózat egyáltalán nem érdekel, kizárólag a teszt illetve a megírandó cikk miatt kínlódtam vele.
-
erdoke
titán
válasz Mezga Aladár #13102 üzenetére
Aha. Odaadom apósomnak, mellékelem ezt a használati útmutatót ("XBMC+ konfig(max 1óra)+harmony és úgy müxik mint a dedikált lejátszó"), és mindenki boldog? Kötve hiszem. Én magam nem most kezdtem a PC-s ipart (13! éve van laptopom), de mostanában fejezem be. Ha kicsit maradibban állok hozzá, akkor is azt kell mondanom, hogy ha valahová nem való, az a nappali.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13120 üzenetére
Most még nem hallottam, de ez àltalában csak zenénél fordul elő.
Azt meg nem nagyon hallgatok rajta, csak koncertet, az meg más. -
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #13256 üzenetére
Mármint a noti hdd-NEK!
Az A210 teljesen néma, hangja benne csak a vinyónak lehet.
Hacsak nem A200-as házad van.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Peak
addikt
mármint hogy a toshiba vinyó esetleg a méreténél fogva rezonál, amit átvesz a ház.
gondolom erre gondolsz.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Ed Parker
nagyúr
ezt hogy érted?
a két merevlemez közül az egyik halkabb,vagyis a működési zaja kellemesebb?az ssd messze nem gazdaságos ilyen gépbe venni,nekem wd scorpio van benne,non stop megy és szinte ki sem hallatszik a házból.
-
Peak
addikt
válasz Mezga Aladár #13274 üzenetére
Feltétlenül CSAK Hitachi 1,8"-os MicroHDD-t használj, mert az arról játszott FLAC állomány sokkal jobb minőségű.
Bármi mást használsz, az CSAK rosszabb lesz.Ha Western Digital Caviar Blue vinyót teszel bele, akkor sok lesz a mély.
Ha Samsung SpinPoint F1 vinyóról játszol, eltűnik a színpad.
De amennyiben régebbi Maxtro vinyót használsz, akkor pattogni fog a hang, olyan lesz mint a bakelit sercegés. Ezzel nagyon kell vigyázni. Komolyan.
Esetleg pókhálós lesz a hang. Vagy hangfal.
De érdemes kipróbálni az OCZ Vertex 3 SSD meghajtóját, mert a SandForce vezérlő benne szépen felhúzza magasfrekvenciás hangokat.Jézus & Isten mikor tértek már észhez. Ez katasztrófa...
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13277 üzenetére
Mert drága a Gb/Ft aránya.
Míg ssd-ből veszel egy 120Gb-osat, addig hdd-ből simán kapsz 750Gb-osat ugyanúgy vagy ha a 3,5" játszik akkor 2TB de akár 3-at is. -
Peak
addikt
válasz Mezga Aladár #13289 üzenetére
hagyjuk szerintem.
hülyítsétek az embereket továbbra is kollektivan.
szégyen az egész.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #13289 üzenetére
Azt szinte mindenki elismeri, hogy a lejátszó fiókjába helyezett merevlemezről jobb a kép és a hang is. Valamint az eSATA előnyét is emlegetik az USB-vel szemben.
-
Peak
addikt
válasz Mezga Aladár #13305 üzenetére
vérciki lenne a Syabasnak, ha ilyen dolog bármiben befolyásolná az elektronikájukat, vagy a sigma chipet, vagy a dacot.
-
Peak
addikt
válasz Mezga Aladár #13309 üzenetére
Majd lehet arcoskodni bárkivel is, ha bármelyikőtök is bizonyitott AxB vakteszteken.
Addig csak ezotéria meg hittan, amit itt műveltek...
De vegyél csak SSD-t, mer' az hájend.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13285 üzenetére
akkor nincs más,csak annyi hogy próbáld ki,nekem merevlemezzel is jól szól.
-
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #13388 üzenetére
Dune nyomja kifelé koaxon is, vagy ez az új Sigma sajátossága?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13388 üzenetére
Nem lehet korlát, a koax tudja a 192/24-et.
Nem az USB-re gondoltál? Mert annak 96/24 a korlátja.[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz Mezga Aladár #13390 üzenetére
Koaxon megy a 24/192, optikai is tudja.
Dune 301-ben az optikai limitált 24/96-ra.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13400 üzenetére
Van olyan 192/24-es felvételem 3Gb és okádék és fordítva is 44/16-os amin meg csak pislogok milyen jól szól.
Szóval én a 96/24-el bőven elvagyok. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13402 üzenetére
Dobnál egy linket ha nem nagy kérés?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #13414 üzenetére
Akit esetleg érdekel a digitális audio és a pc kapcsolata azoknak érdemes ezt az oldalt olvasgatni.
"http://www.thewelltemperedcomputer.com"
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13414 üzenetére
köszi,de én innen tesztcsikokat tudtam letölteni.szóval ebből nem egxszerű semmit levonni.
29mp egy fájl,többet nem is találtam. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13417 üzenetére
a mi között?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13521 üzenetére
nem is lesz giga,az erősebb a300-on sincs
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13525 üzenetére
akkor nektek sem lett az igazi?
"Javult egy két ponton, de én maximalista vagyok!"
akkor lehet hogy rossz spieler-t választottál,sztem ezek sohasem lesznek tökéletesek.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13528 üzenetére
zenehallgatásra ha maximalista vagy az Embla a Te géped
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #13540 üzenetére
Volt van lesz Sigmas lejátszóm, de az újabbak annyira gyengék, hogy jó ideig akadályoztatva vagyok, hogy egy újabb felé nézzek.
-
gulyasa
őstag
válasz Mezga Aladár #13540 üzenetére
Azóta sok víz lefolyt a Dunán...
Ők is tanultak a hibákból, folyamatosan fejlesztenek.
De mindenki maga dönti el, mit vesz...Nekem viszont Sigma-s lejátszóm volt (WD Live) és egyáltalán nem vagyok meggyőzve, hogy a Sigma teljesen jobb vagy rosszabb.
Most úgy alakult, hogy jókat olvastam az R6S-ről, megrendeltem, pár napja próbálgatom és semmi problémám vele. Amire a múltban a WD Live-omat használhattam, azt messze felülmúlja és ez a lényeg.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #13545 üzenetére
....Viszont annyira olcsók hogy fw csere helyett lehet vásárolni új lejátszót...
ja. Nem kő rájuk frissítés, géndoppingoltak mint az úszócsaj, aki gyorsabb, mint Felpsz.
-
gulyasa
őstag
A Popcorn meg Malaysia-i - az mennyivel jobb, mintha kínai lenne?
Ma már minden Kínában készül - talán még a Popcorn is ott gyártatják, de ebben nem vagyok biztos...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13553 üzenetére
Tervben van,csak még rá kell vennem magam,hogy valóban kell e nekem?
Kevés bd-t nézek,arra meg most jó az lx-55. -
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #13553 üzenetére
Az OPPO Blu-ray-játszó, minden egyéb funkciója csak extra és nem nevezhető teljesértékű médialejátszónak.
-
kisgyerek85
senior tag
Ha csak ez a problemad akkor vedd meg a himedia 900at. :-D Eleg sok gyari frissites kijott mar hozza.
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #13571 üzenetére
Toslink-en használom, sajnos a HDMI döglött.
Mivel próbáltad az analóg kimenetet?
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13574 üzenetére
Nekem koaxon összekötve az arcam avr400-al egész jó,de ha jól emlékszem Te is így hallgatod.
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #13576 üzenetére
Milyet ajánlasz egy ilyen lánchoz?
Ez mondjuk?
Használtan most nem találok digit IC-t...https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #13579 üzenetére
Köszi!
Egyébként itt a fórumon azt az infót kaptam, hogy a Toslink és a koax között nincs érdemi különbség, ezért gondoltam az analóg IC-re.
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #13581 üzenetére
Ezt kifejtenéd kérlek?
-
Dorian
félisten
válasz Mezga Aladár #13594 üzenetére
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű:
Aközött volt különbség, hogy a Kácsás kábel esetén a kábel DAC vagy futómű felőli végére került a Vespa. (Először automatikusan a CD kijáratába dugtam, aztán logikusan inkább a DAC oldalra került.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #13569 üzenetére
Egyértelműen kiderül, hogy nem arra tervezték, nem arra van kihegyezve.
(#13580) TCr
Van különbség![ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #13610 üzenetére
Majd ha elhoztam az újat, ugyanis szervízben van bevizsgálásra
A játék az nem játék!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #13664 üzenetére
Gondolom a kérdés költői
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest