Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyacinto
tag
Üdv mindenkinek!
Az volna kérdésem, hogy mi a jobb: NAS+ lejátszó, vaaagy sima lejátszó ami be tud fogadni vincsesztert, vagy éppen már belső vincseszterrel gyártják?
Mert a kis családom részirűl felmerült az igény, hogy torrent miatt ne menjen egész nap a gép, de filmeket jó lenne megnézni a tévén továbbra is ( a régi lejátszómat eladtam), illetve legyenek egy helyen a zenék, képek, de ezek megtekintéséhez, meghallgatásához ne kelljen mindennek bekapcsolva lenni amin adat van.
Gondolkodtam WD My Book Live-ban és valami lejátszóban, illetve WD TV Live Hub-ban és HDI Dune HD Lite 53D-ben illetve Popcorn Hour A210-ben is.
A pénzügyi keret olyan 60 és 70k között ( ha ebben az árban már benne lenne a vincseszter is az külön jó lenne ) , de nyitott vagyok a drágább ajánlatokra is, legfeljebb gyűjtök még.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok