- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szido85 #3394 üzenetére
A Home megosztás nem teljesen szabadon konfigurálható, kitüntetett szerepe van. A Linuxhoz értők erre pontos magyarázatot tudnak adni.
Ezért is nem tárolunk benne semmit -- amint a jelen helyzet is mutatja ennek a következményeit. (Egyáltalán: honnan az ötlet, hogy oda kerüljenek a tartalomfájlok???)
Szerintem, még ha ne is egyszerű, de ki kéne onnan költöztetni mindent egy a teljesen a saját felügyeleted alatt álló, erre szolgáló megosztásba.
MaCS
-
válasz
szido85 #3392 üzenetére
A jogosultségkezelésre külön főoldalas ikonnal elérhető program van (Belépés ellenőrzés), amelyben a könyvrárak és programok jogosultségi kapcsolatait tudod rendezni.
De a filmeknek nagyon nem a Home könyvtárban van a helyük, nem is enged rá a program jogosultségokat állítani, szóval a megoldás az, hogy tedd át szinte bárhová máshova a saját tartalmakat.
MaCS
-
donat_sz
senior tag
válasz
szido85 #3056 üzenetére
üdv a klubban
* media mode nekem nincs, így csak az elérhető dokumentációra tudok hivatkozni. "by reserving 512MB of RAM on some ASUSTOR models"
Vagyis modellenként eltérő lehet, de akár 512MB RAM-ot lefoglalhat a jobb átkódolási teljesítmény érdekében.
* nekem inteles típus van ahol a docker engedett, így sajnos ez ügyben egyáltalán nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...