Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gawamatsu #633 üzenetére
Jó kérdés... én csak tippet adtam neki
Nem non stop használom a transzkódolást én sem, csak párszor próbáltam amikor lusta voltam kimásolni külső hdd-re. Igazából akárhogy is nézük, sokkal kézenfekvőbb, hogy letöltöd és dobod is át a tartalmat, nem pedig másolgatod a 45 vagy 50 Gb egy NTFS fájlrendszerre amit a tv rendszere nem ismer fel pl. és akkor csakis az van, hogy a nasról dobod át. Van ennek létjogosultsága hidd el...
Ami meg a feltöltést illeti... Saját szememmel láttam, hogy kollégámnál a transmission 31 Mb/s-el töltött fel... (A hazai leghíresebb torrent oldalon bekerült a top 100-ba kb egy hónapon belül a13.000-ik helyről)
Lehet a Digi vetekedik a NASA-val?Otthoni hálón egy ilyennel és egy ilyennel, meg a Digi-vel azért el lehet lenni rendesen. Jóóóó, tudom... Az ár
Na de van aki megengedheti magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest