Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xrvman

őstag

válasz Csabex #1243 üzenetére

Nagyon köszi, akkor ezek szerint ennyire erőforrás zabáló valami. Megnyugtató, hogy nem a NASommal vagy a baj.
    Megspóroltál egy gyári visszaállítást nekem. Köszi szépen!

Megnéztem a reset lyukat a NAS hátulján és előkészítettem egy Gemkapcsot. ;]
    Egy barátommal közösen, fogtuk és az appcenterben sorba kikapcsoltunk mindent.
    Asustor Portal egymagában elfoglalt 10% és vele együtt a Python 5% pocihasználatot, úgy hogy nem csinált semmit. Lehet ha éppen be lenne dugva és menne a HDMI, talán ugyanennyi lenne.
    Ha mindent kikapcsoltam, akkor lett 1% proci és 13% memória. Álom. :D
    Transmission és upnp 1 media server ment, akkor is csak 1% proci és 15% memória használat.
    Régi mediaplayert nehezen, de beüzemeltem, látja a NAS-t. IP cím nem volt jó neki, a NAS-nak adott nevét kellett megadni IP cím helyett.
    A transmission által létrehozott download mappa elé nem kell semmilyen / vagy \ jel. Simán a mappa neve.
    Guest felhasználót aktiváltuk, és a Download mappára kapott egy olvasási jogot. A mediaplayer ezzel éri el a filmeket amit a Transmission letölt.
    (Belépés ellenőrzés - Helyi felhasználók - guest (szerkesztés katt) - felhasználó letiltása elől kivenni a pipát, majd könyvtár hozzáférési jogok fülnél a downloadnál csak olvashatóhoz pipa.)

Új hozzászólás Aktív témák