Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Belmondo #8051 üzenetére
Én most nem tudok olyan asus routert mondani, amihez lenne dd vagy open-wrt (max nagyon régieket), sajnos tomato (régebben shibby, most már fresh tomato) is ritkaság számba megy, az újabbaknál nincs is (a régebbi n18u, ac56u, ac68u korai verziók támogatják).
Merlin és HGG mind főbb/komolyabb tudású asus routerre van.Merlin új fw-i (384.8) közül előbb az ac56u (384.6 az utolsó), majd most az ac87u (384.7_2 az utolsó) esett ki.
-
válasz
Belmondo #8051 üzenetére
A HGG és a Merlin a gyári AsusWRT kibőített változata, azonos felülettel, értelemszerűen magyarul is. A HGG nagy poénja a felcsavarható wifiteljesítmény -- ezzel most nem tudom, hogy hogy áll a Merlin.
A Tomato teljesen más, sokkal sallangtalanabb felülettel és egy csomó professzionális beállítási lehetőséggel -- viszont értelemszerűen az Asus szolgáltatások nélkül.
Egyébként most a Fresh Tomato a fejlesztett kiadás.A DD-Wrt tudtommal nem ismeri az Asus hardverdrivereit.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest