Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #1850 üzenetére
Nos, a csoda beta FW valóban nem rebootol magától (nálam). Most is inkább csontra kifagyott, nekem kellett újraindítanom.
Megy vissza a 7743. -
ruzsass
tag
válasz
Pancsermeste #1870 üzenetére
Kezdetben én is erre gondoltam, hogy reboot után megy el, de belépve ilyenkor látni, hogy nem volt reboot, de ha elegy a 2,4 GHz akkor a sima újraindítás után nem látni a 2,4 Ghz-es sávot csak ha kihúzom a tápból.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #1837 üzenetére
4 napja fut a "csoda" 10680 beta FW.
Gondoltam, megnézem a log file-ban, hogy volt-e már reset.
Már az gyanús volt, hogy a router setup felülete nagyon lassan jött be, de még nem resetelte magát. Az állapot fülön viszont azt láttam, hogy 100%-on pörög a proci a RAM használat is fullon. Igazából semmi terhelést nem kapott a router, 4 kliens lógott rajta idle. Nem tudom, min dolgozhatott ennyire, de fél óra után le is fagyott. Így végül is nem rebootolt magától, de nekem kellett resetelnem manuálisan.
Most adok neki még egy lehetőséget, ha nem OK, megy vissza az eddig legjobban bevált 7743 FW. -
Lacix29
őstag
válasz
Pancsermeste #1837 üzenetére
Nekem eddig 8 napja van fent. Még nem volt újraindulás. Mondjuk nekem egyik firmware-el sem.
Most úgy látom 5GHz-en nagyobb távolságra a 60-as csatorna a legjobb teljesítményű/sebességű.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #1823 üzenetére
9 napot bírt ki restart nélkül
Most megy rá a 9.0.0.4.382_10680 - ezt még nem próbáltam. -
Lacix29
őstag
válasz
Pancsermeste #1823 üzenetére
Én is feltettem, és jelentem már a magasabb 112-es csatornán is megy a 866Mhz-es kapcsolat 5GHz-nél most már.
52-es csatornán 3m távolságból a LAN-WIFI átvitel sebessége.
112-es csatornán 3m távolságból
-
szmissz
senior tag
válasz
Pancsermeste #1763 üzenetére
Egyik sincs, mert nem merem megvenni. Kinéztem magamnak, aztán elkezdtem utánaolvasni és rábukkantam erre a topikra és a horror sztorik miatt tuti nem vágok bele.
Nekem egy routertől a sziklaszilárd stabilitás az alapvető követelmény, minden fw-vel, nem pedig bétákkal kísérletezve...
365 nap /év uptime az elvárt minimum szint, innen indulunk.
-
Lacix29
őstag
válasz
Pancsermeste #1739 üzenetére
Valami gond lehetett a legutolsó firmware-el, amiben a beta-val megegyező driver-ek voltak, mert eltűnt a hivatalos oldalról.
Vajon javítani fogják? -
Treck
aktív tag
válasz
Pancsermeste #1750 üzenetére
Hmmm. Erdekes, hogy levettek. Ettol fuggetlenul nalam nincs semmi problema vele
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Pancsermeste #1743 üzenetére
Tessék a béta:
-
ruzsass
tag
válasz
Szia, nekem a 7743 vált be a 15525-ön folyamatosan eltűnt az 5GHz-es sáv és csak újraindítással jött vissza. Mellette még ez a verzió indult nekem a legtöbbször újra így 1 hét után ment vissza a 7743 azóta sem tapasztaltam vele újraindulást.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
De igen, ezután jött ki, viszont ha jól tudom ebben a bétában újabb driverek vannak mint a stabilban.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Pancsermeste #1737 üzenetére
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Pancsermeste #1720 üzenetére
Sziasztok.
Most váltok szolgáltatót és menne a routerről IP tv (telekom)
Anyyit irnak a topicjában hogy olyan router kell vagy switch, ami tudja az igmp protokollt?!
Elméletben ha sima AP modba teszem, ahogy most is van akkor működni fog az iptv minden további nélkül?
Kikábeleztem a tvk-hez utp-t a routerig, sajna a modemig nem fogom tudni, mert be lett építve.
Valakinek van tapasztalata ezügyben?
Előre isköszi -
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #1712 üzenetére
Nos, a samba megosztásról már lemondtam.
Viszont, további anomáliák jelentkeznek.
Beállítások mentése/restart után sokszor előfordul, hogy nincs 2,4GHz-es jel, pedig be van kapcsolva - újraindítás után megoldódik, tehát ezzel együtt tudok élni.
WOL működése teljesen kiszámíthatatlan. A router felületről mindig működik, ám kliens progiból magic packet küldéssel ddns-re hol megy, hol nem megy. Az ébresztendő gép kikapcsolása után pár másodpercig még megy, de hosszabb kikapcsolás után már nem. Néha rendbe jön, és mindig működik, de ha bármit módosítok a router beállításokon, mentés után már megint nem működik. Jelenlegi állapot szerint pöccre indul telóról android klienssel ébresztve, mobil adatkapcsolattal, de a hálózatom wi-fi-jére csatlakozva már nem ébreszt (ddns), ha a kliens IP címét írom be, akkor működik, de DDNS-t beállítva csak mobil kapcsolattal hajlandó működni. (ez általában pont fordítva szokott lenni, ha nem működik a domain name feloldás, de az itt rendben van) -
Lacix29
őstag
válasz
Pancsermeste #1712 üzenetére
UPnP-t mire lehet használni / mihez szükséges?
Sok helyen láttam, hogy az gondokat okozhat ezért én azt lekapcsoltam. (Illetve a hálózat biztonságon is ront)
Samba megosztást se raktam a router-re arra inkább külön kis szerver gépet használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest