- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Sziasztok!
Tuf AX300 V2. Mi lehet a baj, hogy ha Wireguard VPN-en keresztül csatlakozom a routerhez nem tudja használni a belső hálón lévő pihole-t dns-ként? Az intranet engedélyezve van és a dns is. A kliensben (mobil) tudom ugye csak beállítani a dns címet.
Plusz van egy pc a lanon - amit RDP-vel használok - és ha az asus VPN-jével csatlakozok, azt se ébreszteni nem tudom, sem a megosztásait látnom.
A pihole egyébként egy raspin fut, megosztott mappákkal, egy másik wg szerverrel, egyebekkel. A raspin mindenhez hozzáférek az asusos vpn-nel, de a pc-t még pingelni sem tudom. Persze ha a raspis wg vpn-en keresztül csatlakozom, minden működik kifogástalanul.
Előre is köszi! -
p5quser
tag
Sziasztok!
Volna itt egy TUF-AX3000 V2, amin szeretnék beállítani egy WG vpn kapcsolatot. Úgy olvastam, hogy pár hónapja pár igen súlyos sebezhetőséget találtak az Asus routerek firmware-jében. Bár ezt a típust nem láttam az érintettek között, gyanítom ezek a sebezhetőségek "lefelé kompatibilisek". A cikkben javasolták hogy a javításig érdemes lekapcsolni minden portnyitást, ddns-t, stb.
Mennyire lehet "veszélyes", ha erre a routerre (ezen az 2023-as fw-en fog megpusztulni) állítom be a vpn-t? Az alternatív fw-eket első körben kihagynám.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest