Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
félisten
Én 6 éve használok egy 87-est. A 3×80 négyzetméteres házat 2,4 GHz-en csont nélkül lefedte, amihez hozzáadódott egy 20-40 méteres sáv a kertből.
5 GHz-en csak a sarkok maradtak ki, sóózóval egészen kiváló a wifije.
Egy barátom hard core torrentezés mellet használja, a plusz két FHD filmnézés nem okoz gondot.
Anno egy nagyon ütős eszköz volt, de ma is megállja a helyét, wifiben pedig csak romlott a helyzet.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
blakey
titán
"Gyönyörű". Bár sokan úgy vélekednek, hogy az a jó ha használja a memóriát viszont őszintén szólva engem is aggaszt, hogy minimálisan beállított router mellett is 75%-os a használat, tehát így indul a router és ha plusz funkciókat adsz hozzá akkor azok tovább növelik a fogyasztást. Szerintem 75%-ról indulj, tehát onnan, hogy kb. semmi sincs beállítva és azt nézd át, hogy pluszba mit állítottál be, mert azok foglalnak további + memóriát.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A QoS használatával "bukod" a hardveres NAT-ot.
Open NAT-ot nem próbáltam.
Vinyó miatt nem lehet olyan nagy a memória használat.
Első két opció szerintem rátesz 1-2 "lapáttal".ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
félisten
SSH-n nézd meg a
free
parancs kimenetét. De valószínűleg file cache-ra használja leginkább a RAM-ot a rendszer. Presze, ha valóban alap router funkciókkal is ilyen, akkor érdekes... De gyári firmware esetén ki tudja... Nekem OpenWrt alatt az RT-AC65P-n 47 MB a foglalt memória 256 MB-ból.[ Szerkesztve ]
Alex
-
félisten
-
kezo0
addikt
Nálam most 93%-os a memória foglaltsága az AX92U-n, 34 MB szabad.
Kb. 15 kliensnek van beállítva DHCP-reservation, plusz 2 db USB3-as külső HDD lóg a routeren, ezen kívül semmilyen extra beállítás nincs.
Úgy tűnik, ez ilyen, nem kell nézegetni a router UI-ét, amíg nincs semmilyen probléma. Márpedig nincs semmilyen probléma.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
blakey
titán
Smart Connect-et kikapcsolnám és külön-külön SSID-kat használnék fix csatornával.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Topikgazda
Mindenképpen jobb megoldás volna a nem használnád a Smart Connect-et, helyette minden sávra állíts be egy saját SSID/jelszó páros és a csatornák is legyenek fixek a környezeti viszonyoknak megfelelően.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
gahor72
aktív tag
Szia!
Pont így használom én is az enyémet, smart connecttel.
Minden eszköz tökéletes, kivéve egy régi iphone 5s.
Az le szakadozott a wifiről random. Csináltam neki próbából 1 guest wifit 2.4Ghz-el,és úgy hibátlan. Arra jutottam, h a SC olyan csatornára/sávra irányította amit nem tudott kezelni, annak ellenére, h 2 sávos.
Az 5Ghz macerás volt neki. Üdv -
blakey
titán
Egyrészt a Smart Connect nen a legjobb de ha azt használod, meg egyébként is, a csatornák legyenek fixre állítva. Nem kell kivenni a 2,4 Ghz-et, viszont a telefonok, tabletek lehetőleg ne változtassák a MAC-címet.
-
Topikgazda
-
blakey
titán
Sőt, így kell csinálni, elsődleges, másodlagos DNS. Keverheted is, tehát Cloudflare és Google, stb. Egyébként én is a Cloudflare DNS-t használom.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest