- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
csibexke
csendes tag
Nem venni akarok bele csak infot rola,tapasztalatot. Na meg az nem tuti hogy ezt a jó fajtát teszik bele. Az egy két hét az nekem sok mert a másik gépem behalt teljesen és ha ezt beviszem akkor semmim se lesz. Usb iró meg jó a másik géphez is a hordozás nálam a legkevesebb
Csak azért is kicseréltetem a szervizbe az irót. 200.000 ft os géphez ien ratyit adnak? Kicsit bosszantó. Ha valami hibabeütne most amihez cd kell akkor meg cseszhetem. Még jó hogy az adatokat usb s maxtor vinyon tartom. Ott biztonságba van
-
csibexke
csendes tag
Ja a hiba ugyan az rw cdt nem törölt le teljesen. A végén lefagyott és semmi reakció s végül le se törölte
Most meg tök szar.
-
csibexke
csendes tag
Na erre rájöttem hogy gagyi,de szerviztöl tartok kicsit. Mi van ha megbuherálják nekem máshol is? Most pl akku vagy bármi. Na meg az adatok jelszó meg stb. Panasonic? Tipust tudsz mondani? Utánanéznék neten mit irnak róla. Szerinted ha hajlandóak azt beletenni amit én akarok akkor mennyi idö? Nem szeretném minden hetemet ott tölteni a szervizben
Iron kivül semmi baja a gépnek de vonzodom az usbs iró felé
-
csibexke
csendes tag
Helló minden kedves fórumozónak
Én is az Asusos notebookok táborához tartozom és van is egy problémám. Elromlott a cd irom. Látom ezzel a tipussal már volt itt probléma:
TSSTcorp CD/DVDW TS-L532A Szóval eccer csak megunta magát és a cdre nem reagált. A dvd tökéletesen müködik benneszépen gyorsan beolvassa de a cdt felsem ismeri. Se az xp lemezt se az asus lemezt. Semmi ami cd vagy ujrairos cd. Advd minden formáját kezeli.
Ilyenkor mi van? Szinte még semmire se használtam de már rossz
Más: Tök mindegy milyen irot teszek a gépbe ami notebookhoz való? Szóval bele fog illeszkedni? Köszi minden hozzászólást és segitséget.
Aktív témák
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest