- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
válasz
Larodar #12000 üzenetére
szia!
Szerintem mindenben megfelel a mai igényeknek. I5-is proci mindenre elég, usb3.0 is van már rajta, meg Blu-ray, nem beszélve a vga se annyira gyenge, átlagjátékra elég és ráadásul optimusos. Memória 2×2 GB van benne, ami azért kicseszés, mert adhatod elfelé, ha majd 8 Gb-ra akarsz bővíteni. De persze ez még nem most lesz.
Hordozásra alkalmatlan, de asztali gépnek otthon tökéles választás szerintem, pusztán a paramétereit tekintve. Az anyagminőséget, ujjlenyomatmágnesezést zajt és melegedést csak megtapogatva merném véleményezni. -
cantus
tag
válasz
legiaap #11987 üzenetére
Ha esetleg visszaállnál az XP-re, akkor bátran ajánlom a notebook hardware control programot, amiben a processzor frekvenciáját a felére is le lehet venni és szépen kíméled ezzel a gépet. Plusz persze egy hűtőpad se árt. Én ezekkel nagyon jól elvagyok, egy öt éves A6VA tulaj vagyok.
-
cantus
tag
szia!
Sajnos a pixelhibák javításás, garanciális feltételeit minden notebook gyártó a saját hatáskörében határozza meg. Az Asus nagyon eltérő garanciákat vállal a különböző típusú gépeire. Mi a géped pontos típusa? Az Ipont felhívtad már? Érdemes lenne gyorsan cselekedni, mert sok esetben 3 naptól, max 30 napig szoktak élni ilyen cserelehetőséggel.
-
-
cantus
tag
sziasztok!
Egy ASUS U30JC-QX113V notebookot készülök vásárolni. Van vkinek ilyen laptopja? Esetleg bármilyen véleménye a gépről, rossz-jó tapasztalata? Érdemes megvenni?
A gépről link itt:
[link]Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- YouTube
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15ADA6 /AMD 3020E/8/512ssd/15/HD/amd/HU
- Thinkpad X1 2-in-1 Gen 9, FHD+ IPS érintő -500nit-, Ultra 7 155U, 16GB, 512GB, 4G LTE, gyári gar-ADP
- Asus R415JA /i7-10gen/16/512ssd/14/FHD/IPS/HU
- Acer Aspire 7 - Gamer Laptop
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest