Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
az akksi wear level szintje 3%-os volt 3 órát írt ki rendre feltöltött állapotban a gép
de mivel használtan vettem gondoltam lefutattom a battery kalibrálást a biosból kitudja mikor volt lefutattva alapon
erre lefutott meg vissza is töltöttem és nézem a wear levelt és már 9% -os
más notinál is tapasztaltam hogyha lemeriti az ember nem fulra mert az akksi azt nem szereti (csak addig hogy kikapcsoljon magától a gép) és ujra feltöltés után mindig rosszabb a wear levelez miért van vajon ? mindenütt azt írják hogy 2-3 havonta ajánlatos ezt megcsinálni a noti akksikkal erre meg még rosszabb lett

vagy így van jól és a 3% volt a hibás érték ?
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
irtam neked privit
mi ujság a notidal ?
én is most vettem egy ilyet használtan és érdekelne mit lehet belerakni és ez milyen következménnyel jár az üzemidőre és melegedésreén azt tapasztaltam hogy akartam egy másik 512 -es ramot a másik melé rakni de csak ugyan olyan mhz essel volt hajlandó együtt münködni a ram
ha 800 mhz ramot teszel bele akkor valóban 800 mhz en fog müködni ? nem butúl le a ram?
meg a vidkártya sebesége is a belerakott ram sebeségén megy (legalábbis a ramja) ?köszi
-
Findzs
addikt
sziasztok
van egy ismerösömnek asus x51r -ap109 es notija és nem megy rajta a pcmci port
biosba nincs hozzá kapcsolhato beállitás és az eszközkezelőben se látni semmit
több eszközt is kiprobáltam már vele és nem hajlando aktivitást mutatni még csak áramot se ad az eszköznek
a kártyaolvasoja kavarna be valamit ?
nem müködik a kettö együtt , vagy valami egyébb trükje van ?
help !!!
ja vista van a gépen és néztem az asus honlapját van valamiféle vistás driver de nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx