- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Szobahőn tartom. 22 - max.30. És direkt használom néha. Itt az a problémám, hogy használat nélkül esik 1%-ot. 1-2 hetente. És pont azért merítem/töltöm fel időközönként, mert a sok állás se egészséges. Más meg azzal dicsekszik,hogy sose veszi ki, mégis 100%-os 1év után is. Igaz 100% akku nincs. Max a program nem mutatja a valóságot. Én is lesek mikor 100-at mutat, mikor tudom, hogy nem annyi.
-
Béci.
csendes tag
Bocsi, már nem tudom szerkeszteni, de ha már írok ide:
Épp a minap történt, hogy minden előjel nélkül, egyszerűen leállt, nem szakszerűen, hanem mintha elfogyott volna az áram, pedig aksi is bent volt, csurig töltve, meg be is volt dugva (tudom hogy az aksinak nem egészséges, de épp fontos volt hogy hogy csak fel tudjam kapni)
Azóta nem jelentkezett, illetve nem is találok semmi rendellenességet, még a windowsnak sem tűnt fel, hibanaplóban sem, sehol, de azért kicsit megijesztett hogy már előjött az első probléma a baba gépemmel
Erről esetleg valakinek tapasztalat? -
-
fuze
őstag
Nekem a VLC-ben néha kiszürkül a kép, már ha megakadásnak számít. Viszont ez korrigálható valamilyen cache beállítással vlc-n belül. Játékoknál ilyesmit nem tapasztaltam.
Egyébként nem csak egy átfestett N széria, mert itt tudtommal komolyabb a hűtés. Emellett az összeszerelési minőség is sokkal jobb mint pl az n550jv-nek.
No igen, a visszafogottabb ROG megjelenésnek én is tudok örülni
-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest