Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béci.
csendes tag
Bocsi, már nem tudom szerkeszteni, de ha már írok ide:
Épp a minap történt, hogy minden előjel nélkül, egyszerűen leállt, nem szakszerűen, hanem mintha elfogyott volna az áram, pedig aksi is bent volt, csurig töltve, meg be is volt dugva (tudom hogy az aksinak nem egészséges, de épp fontos volt hogy hogy csak fel tudjam kapni)
Azóta nem jelentkezett, illetve nem is találok semmi rendellenességet, még a windowsnak sem tűnt fel, hibanaplóban sem, sehol, de azért kicsit megijesztett hogy már előjött az első probléma a baba gépemmel
Erről esetleg valakinek tapasztalat? -
Béci.
csendes tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Egyrészt amennyire én tudom, épphogy a ciklusokkal használod el, egyszerűen vedd ki amikor nincs se csurig töltve, se teljesen lemerülve, és hagyd úgy, másrészt elvileg az aktuális használaton kívül a hőmérséklet gyorsítja az öregedést, főleg 40 c° felett, szóval max azt nézd meg, hogy ne olyan helyre rakd, ahol meleg éri (ha eddig nem tettél így) illetve így se várd, hogy nem fog csökkenni, azt nem lehet elérni, sajnos, ez a technika realitása
(forrás: egészséges mennyiségű utána járás) -
Béci.
csendes tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Szerintem az zavaró, hogy a G56 és G551 is megkapta a "rog" jelzőt, holott igazából csak a megfelelő N-es széria átfestve
(bár én nem bánom, sokkal elviselhetőbb így visszafogottan)Én azt szeretném kérdezni a többi G56 tulajtól és/vagy SSD+HDD kombós embertől, hogy másnak nem problémás a HDD le és felpörgetése? pl.:
Nekem a játékok kiszorultak a HDDre, amit viszont ha nem használok a rendszer szeret lepörgetni, akkor is ha übermaxi teljesítmény centrikusra van állítva mindenhol (és tápról megy) így még olyan egyszerű játékok közben is, mint a Pillars of Eternity, 5-10 percenként egy pár másodpercre megakad.
Mindig amikor vlmi "új" dolog kéne, pl hozzászólok egy karakterhez akivel addig nem beszéltem mióta elindítottam a játékot, stb. Ilyenkor mindig hallom, ahogy felpörög a HDD a caddyban, és továbblódul minden szép folyamatosan. Már itt is zavaró azért, de főleg ha pl multizok valamivel, még rosszabb
Mindezt úgy hogy a 8gb ramból 3-4 foglalt, és kb mindennél ami a HDDn van, még filmeknél is (VLC).
Ismerős valakinek ez a jelenség? van rá megoldás?
(term. win 8.1, rendes gyári driverek, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(forrás: egészséges mennyiségű utána járás)
Pyttawrx