- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
tapppeeer #25255 üzenetére
nem tudom mi lehet nálad a gond win 8.1-gyel , de nekem mióta fent van a notin összesen egy kékhalálom volt , az is miattam. Egyszer sem fagyott le a rendszer, semmi baj nincs vele.
W7-hez tudom hasonlítani, hiszen az asztalimon az van. W8 kezelőfelület kb fél óra alatt megszokható, és kb minden ugyanott van mit W7 esetén.
(#25256) Peterson_
+1, valahogy én is így vagyok.(#25257) Raruh
Elég "sovány" géped van, sokkal jobban járnál egy W8-cal, mert az jól fut notikon. Az egy hónap alatt belassulós téma meg elég gyakori virágbolti W8-ak esetén. De simán lehet HW hiva is , vagy egy rossz driver hibája.
-
Gergosz2
veterán
válasz
tapppeeer #25252 üzenetére
attól, hogy megy, még nem biztos, hogy jól is működik.
De persze nem állítom azt sem, hogy kékhalálozni fog 10 percenként, de nem is kizárt bizonyos idő eltelte után.
Személy szerint én felhagytam az ilyen mókolással, pedig annak idején nem kevés időmet szórakoztam el ilyenekkel. Manapság inkább úgy vagyok vele, hogy legyen egy stabil rendszer amihez nem kel hozzányúlni, mert baromira nincs kedven 2 ZH között WIN-t újra húzni, még akkor sem, ha van egy image a rendszerről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest