Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
jilian
üzenetére
Na igen:
512GB Samsung 970 Pro M.2 SSD meghajtó (MZ-V7P512BW) 5 év gyártói garanciával!512GB Intel SSD M.2 660p Series meghajtó (SSDPEKNW512G8X1)
Igazad van nem 3* csak 2.5*-er kerül annyiba. A lényeg átlag felhasználó nem fog ebből észrevenni semmit.
-
Edge
veterán
válasz
jilian
üzenetére
A 660p qlc-s és amikor kifogy a cacheből elég csúnyán beesik a teljesítménye, akár 80mb/s-re. Engem ez pl. zavart, de tény hogy asztaliról váltottam laptopra és megtartottam a jobb nvme ssdmet és azt tettem a laptopba, persze előtte teszteltem a 660pt és hát egy samu sm961hez képest nagyon ergya volt így mennie kellett.
És igen egy másik nvme ssdvel összevetve látszik benchmarkban a difi, használatban nyilván amikor ritkán beesik a teljesítménye akkor a gyors elérési idővel kompenzál, de ha van jobb akkor miért ne?
-
hallador
addikt
válasz
jilian
üzenetére
Mindennapi használatban ezt nem veszi észre senki. Ez ilyen farokméregetés. Mert amúgy is benne van otthon az emberekbe, ha a szomszédnak is van akkor nehogy mááááá
Nekem is Intel 660p van, megmondom mikor éreztem a különbséget egy Intel 660p és egy Samsung 870 pro között. (Ami amúgy kb 3* kerül többe). 5 - 6 Virtuális gépet elindítottam egy VMware workstation alatt, a gép memóriája 32 GB, és a 32 GB-ból 28 ki volt használva. Valamint ez egy 6 core-os mobilprocesszor volt, akkor lehet érezni, hogy azért az a Samsung 870 Pro kellhet. Na de egy átlagembernek? Max a szintetikus teszteknél farokméregetésnél lehet maximum elég fontos. Kinek mi a fontos?! -
tototto_hun
csendes újonc
válasz
jilian
üzenetére
Na végigjátszottam újra a telepítgetést, de ugyanaz...
Lehet már valahova beágyazta magát registrybe és hiába uninstalálom őket, a creatoros 100ből egyszer bevillan previewban, de aztán nyekk, betöltve meg mindig fekete az egész, lehet ha újra húznám rendszert működne, de most már fent van annyi minden hogy nincs hozzá kedvem újra pakolni mindent. Azért elég szánalmas ez a megoldás asustól, miért nem lehet ezt a telepítőt normálisan elkészíteni, ne kelljen már összelegózni a rendszert úgy hogy működjön rendesen. Ezt leszámítva mindig elsőre jó volt a led akkor maradnak a basic beállítások azokkal jó... -
Remiel
őstag
válasz
jilian
üzenetére
az armoury crate a legnagyobb szopás, nekem kb 2 órámba telt feltenni
itt egy útmutató, ez alapján tedd fel és menni fog, ezek nem driverek, hanem programok
figyeld a sorrendet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx