Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
ajánlott egy ismerősöm olyat, hogy valami cég csinál akksikat, de ahhoz el kell menni, hogy belőjjék, meg hogy passzoljon minden stb... szóval itt vidéken ez elég körülményes... és ma meg is kaptam az ajánlatot, bruttó 25608 HUF egész pontosan, ami szvsz nagyon jó ár... igaz nem tudom a pontos adatokat, de ugye ez gyári/remélem/ és nem kell vele futkosnom stb... mondjuk várnom kell míg megérkezik hozzájuk az akksi, akkor kiderül a pontos ár...
a gyári akksim 4400mAh-s, nem tudom hány cellás, de 2ó50p-t bírt újonnan... ha ilyet raknak bele 25-26 rudiért, de ha 35-ért, akkor is jó... én már közel egy éve hajtok bele új akksit, és ígérgetésnél tovább soha nem fajult el az ügylet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx