- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
Ki mondta, h mindig 100% kihasznalom?
Attol, h masnak 1 giga van, azt se jelenti azt, h azt mindig kihasznalja...
Figyelj: 1. olcso volt....
2. Gates joslata miszerint a 640kilo? (nem vagoyk biztos de asszem 640et mondott) mindenre eleg, mar marha regen megdolt... Igy nem art, ha minel tobb van...
3. Mikor Vistat probaltam 1 es 2 gigaval, had ne mondjam melyik volt kenyelmesebb... Sajnos neha kenytelen vagyok Vistan kiserletezni melos dolgok miatt... Ilyenkor meg nem vagyok hajlando szivni, meg nagyobbat, mint amit alapbol kell...
4. Virtualis gep igen... Ott meg ugye mondjuk ha 2gigabol engedek mondjuk 1 gigat a Virtualisnak, meg mindig marad... Nem ugyan az mintha az 1 giga felet adnam...Esetleg meg vmi kertesed a 2 gigat tekintve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest