Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
Régebben a chrome böngészőben tapasztaltam, hogy nem szereti azt, hogy ha fut a böngésző és közben változik a képfrissítés sebessége. Ha változott a futó chrome alatt, akkor nagyon ette a procit és képkockákat dobál a youtube. Nekem 90Hz-es a belső és a külső csak 60, de csak intel beépített gpu.
A chrome a háttérben is fut az alapbeállításokkal, szóval hiába x-eled ki az ablakot, Nekem be van állítva, hogy ne legyen háttérben futó, így ha bezárom, akkor tényleg leáll.
Most gyorsan kipróbálva mintha nem lenne vele gond. De én az intel videodriverből nem a régi, asus által ajánlottat használom, hanem relatíve frisset az inteltől letöltve.
A touchpadot nem tudom, fel van telepítve rendesen minden driver? MyAsus? A funkció gombokkal nem lehet ki-be kapcsolni?
-
cs.zs.
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Szia,
windows+P gombok megnyomásával használod-e a kijelzők közötti váltást?1. csak laptop, másikra nem megy jel
2. megkettőzés (a laptop képe egy másik kijelzőn is)
3. kiterjesztés (2 független, külön képernyő) [kép]
4. csak a külső monitor, azaz laptop kijelző kikapcs. [kép]Nézd már meg azt lécci, hogy amikor végeztél a dolgaiddal, széthúzás előtt Win+P megnyomásával válaszd ki az első, csak a laptop lehetőséget, és amikor a másodlagos kijelző már kikapcsolt, csak akkor húzd ki a kábelt.
Mi történik?Ilyen új Intel technikával mostanság nem ütköztem,
de régebbi gépeknél az Intel UHD grafikus driverben szokott lenni a billentyűzet drivere, de korábban az egérpad nem abban volt. (egérpadnak külön drivere szokott lenni)
Normál esetben a HDMi-be kábelt dugva a külső monitor a dedikált GPU-ról kap képet. Ami most eszembe jutott, hogy ha a dedikált gpu nem megy (pl energiatakarékos módban, vagy MUX-szal kikapcsoltad) , és a HDMi jelet ad ki, akkor az Intel integrált GPU terhelődik be, és ottvanlehet valami driver-ütközés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 ANV15-51-56JA /i5-13420H/512GBSSD/RTX4050/FHD144Hz/!!! BESZÁMÍTOK!!!
- ASUS ZenBook UX3404VA-M9055W
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx