Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xXxian

senior tag

válasz memorix #35248 üzenetére

Szia,

Köszönöm, hogy gyorsan válaszoltál és elnézést, hogy csak most reagálok. BÚÉK!

Milyen op. rendszer van rajta és mikor lett frissítve vagy mi a verzió száma? Microsoft Windows 11 Home (64 bites), 22H2 (10.0.22621)

Leírnád mikor mit tapasztalsz? Be bottol? Bottolás közben alatt adja meg magát? Azt hiszem, mindig akkor jelentkezett a probléma, amikor a gépet összecsuktam, majd pár perc vagy óra múlva újra használni szerettem volna. Bevillan, ami épp meg van nyitva, de csak pár tized másodpercre, majd jön a szürke kín(lódás).

Van hibaüzenet? Újra bootol? Csökkentett módban próbáltál belépni? Nincs, nem, nem.

A hivatalos drivereket felinstalláltad ? Csak azok vannak rajta? Hagytam, hogy frissítsen a Windows Update és az Intel DSA is. Elvileg minden friss.

Myasus diag lefutott ? Dob hibát? Igen, de nem lelt hibát.

Hivatalos windows van rajta? Van -e crack -l szoftver/játék/Windows/office a gépen? Igen, géppel jött a W11. Semmi "illegális nincs a gépen. Illetve, eleinte a micro torrentet a McAfee nem szerette, karanténba dobott valamit. Aztán legórtam róla a McAfeet s Avast Premiumra váltottam. Torrent kliensnél meg qBitTorrent.

Csak játék indításnál dob hibát? Mi van a windows hibanaplóban, megnézted ? Ahogy fent írtam, a gép indításánál ill. ébresztésénél jelentkezik a hiba. Naplót nem néztem.

A hibáról írtam az ASUSnak is, azt írják, küldjem be szervizbe a gépet. Ez nem annyira dob fel, hiszen azért vettem, hogy használhassam. Az 550JX-et már megkapta a nagylány.

+egy grátisz hiba: eddig kétszer játszotta el a gép, hogy a kijelzőt felnyitva semmire sem reagál. Illetve reagál, az infra/piros led világít pár másodpercre, de sötét marad /a kijeélhző. Mozgatom az egeret, nyomkodom a space-t, de semmi. A bekapcsoló gomb rövid lenyomására sem reagál. Hosszan nyomva ezt leáll a gép, de tartok tőle, ennek sem így kellene működnie.

Új hozzászólás Aktív témák