Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbi887 #34522 üzenetére
Helló Norbi,
Köszi szépen a hosszú részletes választ. Olvastam még akkor az első posztjaidat, amikor nekem még semmi baja* nem volt a laptopnak. Láttam, hogy már 1 nap múlva BSOD-kat dobott, és csodáltam, hogy miért nem álltál el egyből a vásárlástól. Ha nekem ez a alaplapi hiba 11 hónappal korábban jött volna ki, akkor most meg lenne a 7700K-s rendszerem, és elálltam volna a vásárlástól.
Sajnos már nem vagyok abban a helyzetben - hiszen lejárt a 14 nap sokszorosan
-, hogy visszakérhessem a pénzemet, különben megtenném! Bár azzal is beérném, ha cserélnék 1 az 1-ben. Erre sincs lehetőségem, különben ezt is megtenném. Olyat meg nehéz elképzelnem pláne - mg kapható - , hogy egy másik modellre való cserét ajánlanának fel, mondjuk 2022-es verziót persze. De ha még így is lenne, akkor sem változna azon véleményem, hogy ez a laptopot veszek PC helyett, nem volt jó döntés. Most már egyértelműen csak olyan szerény céljaim vannak, hogy legyen megjavítva, ne legyen karcos, és bírja ki addig, ameddig vége lesz ezeknek az elmeháborodott piaci áraknak.
Egyébként: Asus ROG Strix G713QM-HX1139T
az én típusomat az ASUS oldalán a hongkongi oldalon találtam csak meg... szóval nem tudom, hogy hogyan került a magyar piacra. Telekomtól van...A csillag az azért jár, mert már azt feltételezem, hogy gyárilag nem volt 100%-os. Olyan problémáim voltak az altatásával egészen az elviteléig, mint amikor a 90'-es években készenléti állapotba helyezted az AT-s tápos házat... monitor kikapcsolva, de ment minden... Volt, hogy lement rendesen alvó módba, de azt, hogy akkor miért ment le, aztán 10 perc múlva miért ébredt fel (input mouse volt általában megjelölve, csakhogy ágyban feküdtem, és egyedül voltam a szobában
, és olyan is volt, csak írta a rendszer visszatért modern készenléti állapotból.
Most egy HP Pavilion 15-cc516nh - 2LE41EA kell használnom, ennek nincsenek alvási problémái
Kellemes meglepetés volt, hogy a 144 Hz-es külső ASUS TUF VG249Q Gaming monitoromat 120Hz-en meg tudja hajtani
144-en nem, de legalább nem 60Hz.
#34523Pyttawrx: Igen, szerencsére volt rajta, Windows 10 Home-al érkezett, és egyből ajánlotta a frissítést 11-re
Most elképzeltem, hogy lehet 10-et tesznek rá vissza, de akkor nekem nem járható a frissítés róla 11-re, mert a 22H2-vel érkezett egy biztonsági funkció intelligens alkalmazáskezelés néven, ami megköveteli a tiszta telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest