Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8 #34503 üzenetére
Amúgy ez a mély teszt akkor lenne talán az igazi, ha közbejön a hétvége... Ilyenkor ugye nincs bent senki a szervizben. Lehetne talán azt csinálni, hogy pénteken, lehajtott kijelző mellett, hogy az azért ne égjen be (én megúsztam egy ilyet, mert amikor meghibásodott, az lehajtott kijelző mellett, de a külső kijelzőre kivetítve volt a laptop által a lefagyott kijelző, a Windows 11 órájával, ami 16:30-on állt, miközben amikor megérkeztem a szobába majdnem 3 órával volt több az idő) , szóval hogy fusson a teszt, és ha hétvégén nem volt fagyás, nem volt újraindulás, akkor vélhetően nem lesz gond vele. Biztonsági szempontból meg gondolom van azért bent karbantartó személyzet, aki fel tud lépni ha zárlat van, egy porral oltóval. Meg ugye van ott bent ilyenkor több gép is nyilván. Ha nem tesztelik ilyenkor, akkor ezek a napok kárba vesznek.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #34503 üzenetére
Sajnos a Xiaomi féle márkaszervizzel jártam hasonlóan. Visszaküldték full hibás kijelzővel. Végül kicserélték a kijelzőt.
A Xiaominál az volt, hogy megjavították garanciális kereteken belül, utána meg eladtam. Na most ez sajnos másik liga. 649 E Ft volt tavaly... a frankó az lenne ha cserélnék, de erre az esély nagyon gyér. Persze az alaplapot ki kell cserélniük előbb vagy utóbb, de akkor már ez egy javított valami lesz ... ha más nem is tudja, én tudom. Eddig még nem volt sosem szétszedve. Úgy voltam vele, hogy ameddig a hőfokok nem emelkednek, addig nem piszkálom. Mivel alaplapi hiba áll fent, ezt nem garanciális kereteken belül felérne egy hülyeségi bizonyítvánnyal
Ha nem lennének ilyen elmeháborodott árak, már rendelnék be egy új PC-t, ezt meg adnám el a francba javítás után
De amit néztem CPU-t PC-be ami már eléri pontszámban ezt a szintet, sőt rá is ver egy kellemeset az magában 213 K + akkor VGA 522K, és még nincs sehol a RAM, a ház, a tápegység, és a hűtő, meg az új Windows ára... Ahogy írtad, vannak minőségbeli problémák sajnos már az ASUS eszközöknél is, de ami igazán durva, hogy nem egy 200K-s laptop... hanem egy ROG... és mivel költséges a javíttatása, a szerviz is érdekesen állhat majd a dologhoz, bár bízom benne, hogy nem igazolódik be a félelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP Elitebook 840 G8 i5-1145G7 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS kijelző I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD+1TB HDD, Nvidia
- Lenovo Thinkpad L390, 13,3" FHD IPS kijelző I7-8565U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest