Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz
GoodSpeed #34502 üzenetére
Szia GoodSpeed, igen, jól írta a kolléga az én F15-ösöm a harmadik, és egyben remélem az utolsó körét futja a gyártói márkaszervíznél éppen.
Tegnap délelőtt vitték el, felvettük a kapcsolatot előtte az Asus Magyarországgal is, mellette fogyasztóvédelem, ésatöbbi, hogy Pénzvisszatérítést szeretnénk rá mindenféleképpen, mert nevetséges, és szánalmas már az egész helyzet sajnos úgy, ahogy van.
(Kiegészítés képpen, ez a gép lett volna az egyébkénti előző laptopom utódja, amivel szintúgy vannak/voltak gondok (igaz régebbi gép azért valamivel), gondolván hogy majd az új gép szép lesz jó lesz, hát nagyon jó lett tényleg, úgyhogy ja, ez nem az én évem ilyen téren, maradjunk annyiban, sajnos mellé fogtam választáskor, de hát ki gondolta, nem volt rá írva, hogy "nevegyél meg
".)
Az hogy vettem egy gépet cirka fél millióért bő több mint egy hónapja, és azóta 1 normális napot nem tudtam használni, úgy gondolom hagy némi okot arra, hogy miért szeretném a gép helyett a pénzt viszont látni már inkább, aztán cserélni valami másra. Úgy gondolom ez teljesen érthető ebben az esetben azért mégiscsak, szóval remélhetőleg ez a jövő hétig rendeződik ügyesen. Mindegy, ez van.
Ui.: Ja és igen, Windows-t ahogy írtad nálam is raktak fel rá, egy 10-es volt rajta, de én azt újra is telepítettem magamnak szépen amint lehetőségem volt rá, én sem szeretem ha más mókolgatja a gépem, úgy hogy én nem láttam, még ha az az Asus volt maga is.
Ugyanúgy 10-est tettem rá, ahogy javasolták, hát sok mindenre nem jutottam vele sajna. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34502 üzenetére
Ő azt hiszem a harmadik körnél jár.
Idegesítő az a szervizátgondolandó, hogy oda beadod e, de mivel nagy értékű termék 3 év teljes körű garanciával, nincs nagyon más választásod. A fedlapod ha nem fóliázod le karcosan jön vissza, az eredeti dobozért könyörögni kell hogy vissza kapják + tartozékok. Nem egyet sokat olvasok, hogy lementett adatokkal fotókkal leírásokkal megy be a user, és sokadikra nem jó a gép (náluk minden rendben mély teszt után is duma). Azért írom csak, hogy készülj fel. Remélem a kolléga gépét vagy megoldják, vagy cserélik, mert már nézni is rossz.Én lehet gatyára teszem a 3 év Asus garanciámat és elviszem majd egy normális értékelhető Budapesti szervizbe ezek helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest