Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
válasz
Moonlight001 #3362 üzenetére
Nyugi, semmi gondunk veled, de legalább rávezettünk, hogyan is kellene egy segélykérő posztot megírni!
Több gondod is akadt:
- az ATK driver -ami az oldalon van- nekem is hibás, telepítsd úgy, hogy a hardver varázslójában az internetről letöltteted vele, az "Igen, de csak most"-ra pipálva.
- a W-lan adapter típusát meg kellene keresned, bár gondolom Atheros, és a gyártói honlapról letölteni, esetleg valamely közeli típusét kipróbálni...
- a hangot meg telepítsd úgy, ahogy az iménti posztban leírtam. -
Tonyk
veterán
válasz
F3M support oldala:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F3m
Jobb oldalon, az operating system-nél XP legyen kiválasztva!
A probléma lényege az lett volna, hogy adott ugye az említett gép a maga 64bit-jével rátéve egy WinXP pro és adva van egy driverlemez, ami ugyebár berakás után azonnal reklamál a 32bit miatt, valamint kéri a Vista bármelyik verzióját.
Már bocsánat, de nekem ebből még mindig nem derül ki, hogy 32 avagy 64 bites XP-ről beszélünk.
Ahogyan javasolták is. Nézd meg everestel milyen cucc van benne, és a legjobb ha kis türelemmel felvértezve végignézegeted az fent említett ASUS oldalon a környező modelleket is háta -nagy valószínűéggel - lesz ilyen eszköz másikban is. Ha megvan letöltöd, feltelepíted.
Nekem az F5R-hez 3 cd volt. Ez egyik kimondottan VISTA driver, a másik meg XP -bár ezt a lemezen nagyvonalúan elfelejtették közölni, valami Utility CD a neve (nem emléxem, és nincs is kedvem megnézni). Nézd meg hátha lapul ott hozzá egy kis anyag.
-
Silenzio
addikt
válasz
Távol álljon tőlem a fikázás, de ezért nem szeretem az Asus-t. Feleslegesen túlbonyolítják a driver-szoftver kérdést. Egy csomó cumót kapsz, aztán ember legyen a talpán aki érti mi micsoda.
Jól értem? Csak Vista-driver volt a géphez? Ehhez már pofa kell
Nem tudok többet tanácsolni, ha az Everest Ultimate Edition szoftver (vagy bármelyik újabb verzió) felismeri az integrált webkamerát, keress rá a neten a típusra! Vagy bújd át az útmutatót ami a géphez volt! Ez egy ilyen dolog. Többet nem tehetsz. Az Asus meg, ha nem képes XP driver-cd-t adni, elmehet a búsba!A saját problémámra: az Asus oldalán lévő driver megegyezik a cd-ssel. Ellenben, amit nem értek, 64 bit és Vista nevű könyvtárakat találtam a windows xp-hez letöltött driverben. Egyre erősödik bennem a gyanú, hogy az Asus dilettánsokból áll. Sajnálom hogy ezt mondom, de még sosem voltak vele jó tapasztalataim. Win reinstall... Régebben ilyen problémám miért nem volt? Pláne ok nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest