- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Gondolom sejted, hogy mi lesz a válasz egy Asus topicban... Nekem nem kellene Acer, esetleg a Ferrari Edition vagy mi a szösz. Mint minden készülék, úgy az Asus notesz is meghibásodhat, ezen nem kell meglepődni, itt csak az a kérdés, hogy milyen gyakran történik ez meg. Ha jól tudom, az Acer noteszek gyakrabban szorulnak szervizelésre, mint az Asus termékei.
Asusnál csak a garanciális szerviz, név szerint NSE Hungária nem klappol úgy, ahogy kellene (lásd: korábbi hozzászólások).
CAD/CAM és társai notebookon történő használata szvsz nem igazán kellemes (a felbontás végett), hacsak nem valami bitang nagy notesszel (>=17") használja az ember.
Linux vígan fut szinte mindegyiken (én még nem láttam olyan noteszt, amin ne ment volna egyik disztrib. sem).
Előttem szóló kollega notesze sem rossz választás.
(Mai nap lőttem be 1Gb RAM-ot a kicsikében, érezhető a javulás.
)
-
topee
tag
Szia!
Én a napokban cseréltem le a fusi notebookomat egy Asus F3U-AP008-ra. Plusz egy giga rammal összesen 220 bruttó.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Azért az előző fusi pa1538-amhoz képest nagyon nagy a különbség. Levett teljesítménnyel a sima 6 cellás gyári akksival több mint 3 és fél óra. Linux megy rajta gond nélkül.
Nézd meg melyik típusl beszélek. Én csak ajánlani tudom. Nem recseg a billenytűzet, nem zörög, nem megy állandóan a proci, jó a videókártyája is, van benne bt és wlan is. Egyszerűen mérföldekkel jobb mint az előző ennél még drágább régi fusim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest