Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Ianbond
üzenetére
,,csak én naívan azt gondoltam vki biztos tud vmi jó és használható tanácsot adni, de tévedtem."
Jahh, hát szokták mondani, kis pénz, kis foci. Abból az összegből kb azt veszel, amit akarsz. Mindegyik egy talicska fos. Tanácsot szeretnél, oké... tegyél még ahhoz a pénzhez egy kicsit, mert játékra is alkalmas, elfogadható minőségű gépet, amihez bárki csak ajánlati szinten a nevét adná, ennyiért nem kapsz. 300 fölött akad egy-két dell, ami szóba jöhet.
Szerk: De közben úgy látom kaptál választ a másik topikban is. -
NTonee
veterán
válasz
Ianbond
üzenetére
Ezek a külső hőmérsékletek. Igen, alapvetően árulkodó lehet, azonban engem az érdekel, hogy a procit, vgat, stb milyen hőmérsékleten tudja tartani komolyabb terhelés közben. Ebben jobb a y520, bár nem sokkal. Az acerek között nemrég még volt valami vx15. Az egészen összeszedetten működik állítólag, csak lényegében egy darabot nem találni belőle.
Viszont ez nagyon nem ebbe a topikba való. Van a "milyen notebook vegyek?" és a gaming notis téma, ne itt offoljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- További aktív témák...
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx