Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yummy

tag

válasz Gergosz2 #24175 üzenetére

Koszi de sikerult valahogy megcsinalnom, mar nem tudom melyik megoldas jott be, de sikerult felraknom.
    Jo gyors kis gep, tetszik nagyon a bill. vilagitas, a hangja nekem halk, viszont eleg jol szol, szep benne a "bass". Elozo laposba ilyen nem letezett igy ez meglepo volt. Az elozo packard bell utan az anyaghasznalat is premium kategoriasnak hat, nem gagyi muanyag. A kijelzo szerintem szep, ami fura, hogy nehany dolog olyan "homalyos" a kijelzon. Pl valami telepito elougrott a betuk meg maga az egesz homalyos mintha maradt volna 1366ba nem pedig fhd. A kijelzo tobbi resze pedig tu eles. Ez kicsit erdekes. Jo lapos kis gep, foleg a kijelzo. Valaki irta mintha nem menne neki a 2 huto kozul az egyik, hat nem tudom, hogy ebbe is 2 van-e, de en is csak bal oldalon erzem, hogy fujja a dolgokat.
    Azt remeltem, hogy a diablo3 jol fog futni rajta, de csalodtam, mert akadozik. Vsync nelkul maxon 100fps megvan aztan beszaggat ilyen 40-50re aztan vissza 100ra. Ha vsync be akkor ugye 60ra lockolja, na itt leugral 30-40re es akadozik. Szepen fut 60al aztan hirtelen ugral. Friss driverek vannak rajta, legujabb gforce drivert is felraktam ra.
    A tapipad kicsit erzekeny, lehet meg en vagyok a bena de nekem a gorgeto sav hianyzik, vagy en nem tudom elovarazsolni. Tetszik hogy jo nagy hely van a csuklodnak, kenyelmesen elfer rajta a kezed. Tobbire nem volt idom majd ma meg tesztelem.
    Nekem eddig nagyon bejon :)

Új hozzászólás Aktív témák