- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Ha a hosszú akkuidő fontos, akkor Celeront ne válassz.
Sempron szerény teljsítmény de olcsó, és elég azokra a feladatokra, amiket írtál. Vga mindegy milyen, ha nem játszol. Az Ati amúgy teljesen jó, aki mást mond, az hülyéket beszél.
Arra akarom felhívni a figyelmed, hogy ne gigahertzek, gigabájtok és 3D pontszámok alapján vegyél notit, illetve ne ez legyen az elsődleges szempont, mert valószínűleg a ma kapható bármelyik konfiguráció elég lesz a feladatra. A noti nem asztali gép, ahol az elektronika nyers teljesítménye eldönti, hogy az adott gép ''jó'' vagy sem. Itt sokkal fontosabb az átgondolt tervezés, a hűtés kialakítása. Nagyon kellemetlen a sűrűn felpörgő ventilátor, az átforrósosó csuklótámasz. Fontos a csatlakozók, portok mennyisége, és elhelyezkedése, az optikai meghajtó elhelyezése, elférnek-e kényelmesen a rácsatlakozó eszközök, nincs-e a kezed útjában valamelyik. Fontos a billentyűzet minősége, mekkora erő kell a lenyomáshoz, és ne legyen hangos sem, ne csattogjon. A felhasznált anyagok mennyire tűrik vajon a hordozással járó mechanikai erőhatásokat? Mennyire tűri a burkolat az állandó felmelegedést, majd lehűlést, ami a téli hónapokban 50 celsiusnál is nagyobb hőingadozás lehet igen rövid időn belül? Mennyi a garancia, és milyen a szervíz? Ha meghibásodik a noti, 1 hétig vagy 3 hónapig leszel gép nélkül? Az itthoni garancia érvényes-e külföldön? Nem sorolom tovább, szerintem ebből érteni fogod, hogy miért tök mindegy, hogy 1,6 vagy 1,8 gigás-e a processzorod. Nézd meg a linket az előző postomban -
ML320
senior tag
Amire te akarod használni, arra szinte mindegy mit veszel, majdnemhogy az összes noti megfelelne
Én amiért a kisebb notik mellett teszem le a voksot: 15,4''-os van. Szép kis batár állat. Ha melléraksz egy 14''-ost, az sokkal kezesebbnek tűnik. Spec az enyémet építkezés miatt árulom, de eldöntöttem, a következő 14-es lesz. A súlya az, ami leginkább meggyőzött, bár én szervizelés végett cipelem eleget. A kisebb képernyő kevesebbet fogyaszt, és nem látom hátrányát. Úgyis közel használod a gépet, nem házimoziként akarod üzemeltetni. Ha mégis, TV-out legyen rajta.
Már három ismerősnek is eladtam a korábban beajánlott notit. Mindannyian ezeket az erényeket tapasztalták, és ahogy a haveri kör nagyobb gépeivel összehasonlítják, örülnek a választásnak. Vagy neked még nem mondták, hogy nem a méret a lényeg?
Intel mellé Intel vagy ATI chipet szoktak rakni, az AMD nyomul a Go6100 szériával, illetve ott is vannak ATI-k. Az X200/X1100-es szériát tekintve nem tudom, kinek mi a tapasztalata, nálam nem volt semmi gond egyikkel sem. Mindegyik chipset megfelelne a céljaidra, sőt, még a játék sem lenne elérhetetlen tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged