Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Ha a hosszú akkuidő fontos, akkor Celeront ne válassz.
Sempron szerény teljsítmény de olcsó, és elég azokra a feladatokra, amiket írtál. Vga mindegy milyen, ha nem játszol. Az Ati amúgy teljesen jó, aki mást mond, az hülyéket beszél.
Arra akarom felhívni a figyelmed, hogy ne gigahertzek, gigabájtok és 3D pontszámok alapján vegyél notit, illetve ne ez legyen az elsődleges szempont, mert valószínűleg a ma kapható bármelyik konfiguráció elég lesz a feladatra. A noti nem asztali gép, ahol az elektronika nyers teljesítménye eldönti, hogy az adott gép ''jó'' vagy sem. Itt sokkal fontosabb az átgondolt tervezés, a hűtés kialakítása. Nagyon kellemetlen a sűrűn felpörgő ventilátor, az átforrósosó csuklótámasz. Fontos a csatlakozók, portok mennyisége, és elhelyezkedése, az optikai meghajtó elhelyezése, elférnek-e kényelmesen a rácsatlakozó eszközök, nincs-e a kezed útjában valamelyik. Fontos a billentyűzet minősége, mekkora erő kell a lenyomáshoz, és ne legyen hangos sem, ne csattogjon. A felhasznált anyagok mennyire tűrik vajon a hordozással járó mechanikai erőhatásokat? Mennyire tűri a burkolat az állandó felmelegedést, majd lehűlést, ami a téli hónapokban 50 celsiusnál is nagyobb hőingadozás lehet igen rövid időn belül? Mennyi a garancia, és milyen a szervíz? Ha meghibásodik a noti, 1 hétig vagy 3 hónapig leszel gép nélkül? Az itthoni garancia érvényes-e külföldön? Nem sorolom tovább, szerintem ebből érteni fogod, hogy miért tök mindegy, hogy 1,6 vagy 1,8 gigás-e a processzorod. Nézd meg a linket az előző postomban -
ML320
senior tag
Amire te akarod használni, arra szinte mindegy mit veszel, majdnemhogy az összes noti megfelelne
Én amiért a kisebb notik mellett teszem le a voksot: 15,4''-os van. Szép kis batár állat. Ha melléraksz egy 14''-ost, az sokkal kezesebbnek tűnik. Spec az enyémet építkezés miatt árulom, de eldöntöttem, a következő 14-es lesz. A súlya az, ami leginkább meggyőzött, bár én szervizelés végett cipelem eleget. A kisebb képernyő kevesebbet fogyaszt, és nem látom hátrányát. Úgyis közel használod a gépet, nem házimoziként akarod üzemeltetni. Ha mégis, TV-out legyen rajta.
Már három ismerősnek is eladtam a korábban beajánlott notit. Mindannyian ezeket az erényeket tapasztalták, és ahogy a haveri kör nagyobb gépeivel összehasonlítják, örülnek a választásnak. Vagy neked még nem mondták, hogy nem a méret a lényeg?
Intel mellé Intel vagy ATI chipet szoktak rakni, az AMD nyomul a Go6100 szériával, illetve ott is vannak ATI-k. Az X200/X1100-es szériát tekintve nem tudom, kinek mi a tapasztalata, nálam nem volt semmi gond egyikkel sem. Mindegyik chipset megfelelne a céljaidra, sőt, még a játék sem lenne elérhetetlen tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest