Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz Doky586 #17652 üzenetére

Szerintem nem szüntetett be semmit ;)

~1 hónapja panaszkodtam itt, hogy az x550cc gépemhez még csak nem is volt elérhető a magyar oldal kb. 1 hétig. Továbbá jót nevettem azon, hogy a gépem bios verziója jóval újabb volt, mint ami az oldaluk szerint elérhető lenne. Tehát az oldalaik frissítésével kapcsolatosan elég komolytalanul állnak a dologhoz. (minden tekintetben)

Azért is morgolódtam, hogy miért nem lehet minden termék elérhető minden régióban a weboldalaikon. Mert mikor nézegettem a szórólapokat, megtetszett egy típus akkor kb. 2 órámba került, mire kizárólag asszem az olasz Asus oldalon találtam rá. De az is eléggé bosszantó, hogy mennyire pontatlanul adnak meg technikai adatokat is. pl. az x550cc géphez járó gyári akku 2950mAh, ehhez képest az összes ország Asus oldalán ez 2600mAh. Mellesleg ~10éve a supportjuktól kaptam egy olyan válasz mail-t, hogy ők nem tudnak segíteni az Asus S-X-EAYZ alaplapommal kapcsolatosan, hiszen ők ilyet sosem gyártottak... :U

A magyar Asus oldalt szerintem aki nem a saját maga ellensége, az messziről kerülje el... :K

Amcsiéknál valami csoda folytán picit mindig jobban működnek ezek a support dolgok, érdekes módon náluk most is letölthető minden a Asus eee 1225b gépedhez is. ;) A 6-7 évvel korábbi X51RL gépemhez is a mai napig letölthető itt az összes driver.

Ha esetleg valakit érdekel, elérhető az X550CC gépekhez a 217-es bios :R

• Blue Eagle

őstag

válasz Doky586 #17652 üzenetére

Így van, ezek nem NiCd akkuk, hogy teljesen le kell meríteni. Sőt! Ezeknek nem is jó a csutka lemerítés, és úgy tudom az sem jó nekik ha 100%-os feltöltöttséggel van elrakva a szekrénybe. 40%-ig előbb merítsük le és úgy tegyük álomba.

Nem tudom, mert pl. az Asus A6M lapost rég nem árulják és simán le tudom tölteni a drájvokat hozzá. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés