Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarchris
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
UPDATE.
Leírom, miért volt folyamatosan 80C...nézegettem a feladatkezelőben az erőforrás figyelőt. Egy Rendszermegszakítások nevű folyamat folyamatosan terhelte a processzort, 20-50% között..itt a fórumon olvastam, hogy ez egy rosszul feltelepített driver okozza ezt a jelenséget. Így hát fogtam, és újratelepítettem a wint. és csak azokat a drivereket raktam fel, amelyek az eszközkezelőben sárga felkiáltójellel voltak ellátva.
Ma egész nap ment. 2 HD filmet néztem meg, valamint egy újabb játékkal is ki lett próbálva 3-4 órán át. Maximum 67C-ra ment fel a processzor hőmérséklete. Terhelés nélkül pedig 40-47C között alakul.
A ventillátor is többször működik, terhelésnél magas fordulaton pörgött. Terhelés nélküli állapotban pedig csak néha pörög fel, amíg visszahűti 45C körülire a CPU-t.Szóval most már remélem minden rendben lesz a géppel.
Köszi mindenkinek a tanácsokat!

Kellemes Ünnepeket!
-
magyarchris
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Időközben kikapcsoltam a gépet..utána felraktam egy programot, újraindítottam, aztán most egy órája be van kapcsolva a gép, 15-20%-os processzorhasználat mellett néha forog kicsit a venti, és 50-54C-on megy egy ideje minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo Immortal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Elden Ring PS5 játék
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx