Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
dabgergo
üzenetére
Nekem eddig sosem volt AMD-s procim, szóval én csak emiatt voksolnék az inteles másik Asus notira! Viszont annyit el tudok mondani ha érdekel, hogy nekem egy A3L szériás Asus notim van, lassan két éve! Aktív, szinte mindennapos használatban van, játékra nem csak munkára meg sulira használom! Meg filmnézés meg zenehallgatás.
Teljesen megbízható, stabil, masszív, strapabíró; ezeket hallottam egyébként eddig az összes Asus notiról!
Jelenleg Vista Ultimate van rajta, aero nélkül fut a 2 éves integrált karinak ''köszönhetően'', és így 3óra 20perc környékén van az üzemideje.
Szóval Asus notit választanék a helyedben, kérdés melyik procival, mert ahogy láttam, nagy eltérés nincs a többi paramétert illetően
-
Asuras
csendes tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Hát figyu, lehet, hogy elfogult vagyok az a6m irányába, mert nekem az van, de ebben erősebb a videókártya (ha egy kicsit is), valamint a processzor is nagyobb teljesítményű, plusz ha jól tudom ebbe simán bele lehet tenni egy x2-es amd-t ha később nagyobb teljesítményre van szükség, valamint ebben a szériában el lehet kerülni a jó öreg majdnem összes darab elromló tsst dvd írót ami azért nem baj ha normálisan működik. Ja és a celeron 4-es szériája nem tudja szabályozni egy program segítségével az órajelet, a sempron tudja.
Az enyémben egy mathsita (panasonic) van és ez mindent ír és olvas, olyat is elolvas amire az asztalim már rég keresztet vet.
Asus meg nem rosszabb vagy jobb a hp-nál, ha jót fogsz ki akkor minden OK, ha rosszat az a másik gyártónál is szívás.
Szerintem az ASUS a hazai piaci viszonyok között a legjobb ár-érték arányú noti. Vágj bele nyugoddt szívvel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx