Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
2-3 katt és megszüntethető.

-
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia.
1. Celeron gyenge proci, hiába 4 mag
2. 4gb ram
3. HDD
Ez mind hozzájárul.
Javítani javíthatsz a helyzeten SSD-vel, meg rammal, bár ez 1 ram foglalatos.
De ezt már inkább cseréld, nem éri meg rákölteni, mert amennyit ráköltesz, annyit nem javul.(Maximum tegyél rá vmi linux os-t)
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Pontosan
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
??? Gyártói oldal, másik gép, pendrive, wifi driver letölt. Onnan nem hiányzik semmi ott van minden ami kell. Max ha tutira akar menni, akkor chipset drivert még töltse le. Ez ennyi, akárhogy rugózunk rajta. Ennyi idő alatt rég túl kell lenni ezen. Ha nem akkor segítség kérése helyben.
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Keressetek ott helyben vkit, vagy szervizt. Vagy keresd meg a wifi driver linkjét, töltesd le ott vkivel másik gépen, akár szomszéd stb. Pendrive-ra rátenni. Telepíteni arról. Ez eddig max 10 perc.
-
válasz
light1994012
üzenetére
Erre váltottam [link] persze, megfelelő fejekkel,. iFixit Mako Precision 64 bitfejes csavarhúzó szett
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ilyen kis teljesítménynél nem is veszi észre.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
De ez egy celeron procis gép, 2400MHz ramokat kezel, akkor minek 3200-as. Értelme nincs. Ha jól tudom 1 slot van benne, és abból kell cserélni a 4GB ramot 8-ra, nincs forrasztott ram benne.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Minek visszaküldeni, biosban van egér, driver kell neki.
-
válasz
attila199207
üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy nézd meg live rendszer alatt is, akár Win (WinToGo), vagy valami live linux alatt is.
-
válasz
attila199207
üzenetére
Most azt írja, hogy a hardverek számára lefoglalt az 2,7GB meg a 9,3GB az úgy 12GB.
De ez így rengeteg. dobnál most képet a 2 GPU használatról? -
válasz
renamed
üzenetére
Itt a ram miatt volt a lassulás sajnos elsősorban. ARAM nem bővíthetősége pedig a te figyelmetlenséged volt, hisz LPDDR4X ez ezt jelenti, és pl az MM oldalán ez ott van.
Persze nem hibáztatni szeretnélek. A CPU pedig nem arra való amire vetted.
amit már vettél AMD-t, az AMD Ryzen 5 5600H azért az már erősebb, arra jó bőven amit írtál.
Legalább cserélték.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szia.
Asus Zenbook 14X OLED UM5401QA-L7208W. -
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szinte bárhol pl komplett bordát megveszed, [link] vagy olyan bordát, aminek az egyik oldala ragasztós.
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Tegyél a samura csak 1 vagy 2 thermalpad-et, ha elfér akkor 2-t, és meg fogja hálálni.
65°C már sok ha tartósan így lesz. Gyártói érték 70°C amúgy. Nekem se fértbe a borda, viszont a thermal pad-ekkel már nem ment 52°C felé terhelés alatt, ha jól emlékszem, de itt a tesztem róla: [link] -
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Szívesen. Szuper.
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Értem. Akkor sikerült?
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Igen tedd persze. Mi baja lenne?
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Igen arra tedd rá az irst drivert! Miért tennéd másra?

-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Szia.
Tedd rá a pendrivre-ra amivel telepíted -
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Clean, isopropyl. Illetve van még egy amit használok ritkán a wmd 62
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nice darab, sok örömöt hozzás, jó munkát vele.

-
válasz
dudu98
üzenetére
Akkor fel sem merült volna benned a kérdés.
Nah de mindegy is. el kell fogadni, hogy azok a számok a maximumok. Levett fényerő, más konfig stb. de elérhető az is.
Nekem pl az UM5401Q 40%-os fényerőn, töltőn van szinte mindig, (és nincs beállítva ilyen 60%-os hülyeség, mert ma már ez nem kell, csak lelki megnyugvás), venti szabványos mód, billentyűzet világítás bekapcsolva, meg a wifi is. Így bír kb 6-7 órát (Akksi elhasználódás 8,8%, 63 ciklus van benne -
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szerintem:
Semmi karbantartás nem kell főleg nem 250 óráként. Pl én ezekkel a 50-60-80%-os lelki megnyugvású dolgokkal sosem foglalkoztam. Sokszor van töltőn, és akkor hadd menjen 100-ig/100-on. lithium-ion aksikról beszélünk, plusz a laptopokban is van túltötés elleni védelem… stb. Ergo amiatt, hogy 100-ra töltjük az akksit felesleges aggódni, a gyártók megtették amit kell. Amire kell figyelni hogy 10% alá ne sokszor menjen (ez telefonnál nekem nem mindig sikerü. 😂, most 1,5éves az apple telo, és 98%-os az akksi, pedig össze-vissza töltöm).
Illetve ha kivehetős, és hosszabb időre ki szeretnénk venni, akkor feltöltve tegyük.
Plusz1. azért van akksi, hogy használjuk.
2. X idő múlva ígyis-úgyis cserélni kell, független az 50-60-80%-os procedúrától.
3. Annyi szükséges lehet, hogy havonta 1 max 2 alkalommal lemeríted kb 10%-ra, majd fell 100%-ra.
Ennyit kell max tenni. -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem érdekes ez, és nem is erről volt szó eddig, és én sem írtam erről. Elárulom, hogy nem véletlen. Annál igen jó a 60 (max 80%). Lemerítve viszont nem ajánnlott eltenni (ha kivehető) Csak ugye itt megint kevernénk a dolgokat. Nem kell mindig hitetlenkedni, el kell fogadni a tényeket. Igen néha makacs dolgok

Mint a DC ott is belecsúsztunk abba, hogy nem hiszed el amit írok, pedig az is úgy van.
-
válasz
blurayvevő
üzenetére
Szerintem akkor kiegyezhetünk, hogy a pendrive volt a ludas, illetve a kiírás módja. Ami nem baj, hisz lehet előtte nem uefis gépet telepítettél, ez előfordul.
-
válasz
blurayvevő
üzenetére
Értem. Akkor user hiba lehetett, hisz van köze a gpr/mbr-hez. De mindegy is. Lényeg hogy megy. Amúgy annyi érdekel engem is, hogy mit takar a mezei win64, illetve mi volt előtte akkor, ha nem mezei win64. Revi os? Vagy mi? (Az is win csak “csupaszított”)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx