Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
F. A. Bian
üzenetére
ha elindul, kapcsold ki a bios-ban az asus-képernyőt, hogy lásd a postokat indulásnál - hátha úgy könnyebben kiderül mi is a hiba
memótesztet is futtathatsz ha feláll a rendszer
szerk: szvsz alaplapgond lehet
-
shteer
titán
válasz
Kovács84
üzenetére
5. jótállás
Az elvégzett javításokra és a cserélt alkatrészekre a jótállás 3 hónap, vagy az eredeti jótállás fennmaradó része, ha az hosszabb időtartam. Az eredeti jótállási idő meghosszabodik a szervizben töltött idővel. A terméknek vagy jelentős részének kicserélése esetén a jótállási időtartam a kicserélt termék (kicserélt részegység) tekintetében újrakezdődik. Jelentős résznek tekintendő az alaplap és a kijelző. A jótállás csak akkor érvényes, ha a javítási munka a szerviz által kiadott munkalappal igazolható.így megy ez asuséknál

-
shteer
titán
válasz
windhunter
üzenetére
a vásárlásban én sem
még csak 1x vettem, azt az usanotebookban követtem el -
shteer
titán
válasz
windhunter
üzenetére
én csak ajánlani tudom, minden szempontból megfelelhet az említett célokra

-
shteer
titán
mindenképp gariztasd, nem vesztesz vele semmit, nekem 41%-os volt az elhasználódás...
add meg hibajelenségnek, hogy az utóbbi 1 hónapban csökkent le radikálisan az akksis üzemidő - li-ion hirtelen halál effektus![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NSE egyre jobb ha felveszik azt a nyomorult telefonjukat, nálam LCD scere is volt és külsőre semmi változás, ugyanannyi karccal kaptam vissza, csak megszüntek a hibajelenségek.
amúgy kedvezményes áron 16-ért vehetsz bele náluk újat az 1 év után
Kovács84: jelen

-
shteer
titán
sztem jól moondták... amúgy usanotebook is hivatalos forgalmazó, náluk is nézelődhetsz- én ott vettem
2 év gari, minőségi műanyagok, nekem design is bejövős és sztem nagyságrendekkel halkabb és hűsebb, mint az azonos árban lévő notik - alapon egyszer sem kapcsol nagyobb fordulatra, csak ha komolyan leterhelem, munka után pedig rendesen visszahalkul
-
shteer
titán
-
shteer
titán
Figyelem!!! Bp-ieknek fontos infó!
Akinek garanciális problémája van, és biztosan gariztatni kell a gépet ne várjon arra, hogy NSE-nél felvegyék a telót! Nekem 3 napomba telt

A Westendben lévő Media Markt ügyfélszolgálatán le lehet adni a gépet az NSE-nek.H-P 19:00-ig. Pár perccel 7 után értem, de a srác jófej volt és még átvette a gépet (látta rajtam, h a lelkem is kifutottam hogy odaérek, patakokban folyt rólam a víz
), mivel holnap jár le a gari az akkksimról és azzal is volt gondom. Meg még másik 3 probléma 
Korrekt arc, nagyon segítőkész és gondosan csomagolja a gépet
! Csak ajánlani tudom, még a munkaidejét meghaladó ügyintézésért sem fogadott el semmit.Kell vinni a gép mellé: hálózati töltő, garipapír, számla másolata
-
shteer
titán
jövő 7en vmelyik nap mehet vissza a notim gariba
volt már vkinek olyan problémája, h a kijelzőn zöld árnyékot kapnak a betűk és vonalak fehér háttérnél? -
shteer
titán
válasz
drankenhal
üzenetére
ha szól egy kis halk zene, észre sem veszed
-
shteer
titán
válasz
edavids
üzenetére
turion és c2d között sok a kül, x2 és c2d között már nem akkora, de c2d erősebb azért
ha jól tudom a 7300go erősebb, de valaki gyorsan cáfoljon rám ha nem így van
szerk: nem is biztos, nagyjából 1 szinten van, még kicsivel meg is előzheti az nvidiát - drivertámogatottságban nekem nvidia jobban bejön
[Szerkesztve] -
shteer
titán
válasz
SunBreeze
üzenetére
én a szervízt ajánlom egy előzetes értekezéssel...csak folyamatosan kell őket zaklatni
ha a noti szimplán melegedős lenne (amit a 90 fok miatt nem nagyon tudok elképzelni) én egy olcsóbb hűtőn is elgondolkodnék - bár ez attól is függ, mennyire mozogsz vele és hány helyszínen használod -
shteer
titán
szivesen

a márkájának nem mindenképp kell ugyanolyannak lenni, de az órajel és a hozzá tartozó időzítések jó ha megegyeznek
célszerű olyan helyen venni, ahol bele is tudod rakni, vagy ingyen belerakják neked - így a próbával biztosan kiderül, hogy minden rendben lesz - memtest86-tal is érdemes tesztelni -
shteer
titán
nem jár garvesztéssel. a linkelt üzlet nem olyan rossz, de itt a ph!-s bazárokban olcsóbban megkapod (én BandiT-ot ajánlom).
lehetőleg ugyanolyan típusú, de mindenképp ugyanolyan időzítésű modult vegyél bele. én veritech-et vettem a quimonda helyett, de próba erejéig tökéletesen mentek együtt is.
a meglévő ramodról az everest ad bővebb felvilágosítás -
-
shteer
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
a bill normál méretű, amekkorát a 15,4''-esekbe építenek, semmi zavaró nem lehet benne...
ettől csak úgy lehetne nagyobb, ha lenne numerikus bill is
többiről fogalmam sincs, valszeg elég. vmi pontszám mérvadó lehet? mert akkor tolok egy vista-ready tesztet
-
shteer
titán
nálam a 6100-nél normálisan lehet állítani biosból, 16-256-ig. az h az everest mit mutat, az sztem részletkérdés, mert a beállításoknak megfelelően fogy a rendszermemó
(teljesítményben azonban semmi különbséget nem vettem észre a 64 és a 128 között...
az x200 úgy tudom dinamikusan állítja magának, 1gb ramból 128, 512-ből 64-et foglal. -
shteer
titán
nemrég véletlenül betakartam ágyamon a töltőt 1-2 ruhadarabbal. kb 1 óra után kilőtte a hővédelem
fél óra alatt visszahűlt üzemi hőmérsékletre és most tölt 
-
shteer
titán
tudom, hogy ilyet nem szabad és nem illik, de aki ramot akar bővíteni, az privizzen
[link] -
shteer
titán
annyiért teljesen korrekt, megéri. +512 vagy 1GB ram és már száguld is
- hp-kkal nekem amúgy nincsenek nagyon jó tapasztalataim: cégnél csak az van és recseg-ropog, ha kézbeveszem, munkatársamnak egyik napról a másikra behalt az akksija, megállt a venti, kerreg stb.. - bár folyamatos használatban vannak (napi 8-12 óra) -
shteer
titán
Az ASUS garija nemzetközi, tehát Angliában is érvényesíthető (nemtom mi kell hozzá, lehet h elég a rajta lévő serial, lehet h papír is kell hozzá) - ha nem garanciális hiba merül fel, annak költségei kizárólag az adott szervíztől függ. Szvsz jobban jársz a külföldi gariztatással.
-
shteer
titán
válasz
Filterheadz
üzenetére
ennyit megér, teljesen átlagos alapnoti 2 év ASUS garival
, ha szerencséd van akkor Matshita RW-vel
Vistát ne kérj ám hozzá

-
shteer
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
olyan mint memóriát cserélni
-
shteer
titán
én nyugodt szívvel ajánlom a turion x2-s asus notikat, semmi észrevehető különbés nincs a c2d-sokhoz képest
1-2 everest tesztben még le is nyomja őket
ha ráérsz, megnézheted mit tud az én TL50-em
ár/érték arányban nagyon jók, és általában azonos áron jobb vga-t kapsz x2-vel, mint c2d-val
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egyik ismerősé már 3 éves de semmi baja, akksija is rendben van
ami gáz, h egy 3%-osat kaptam helyette, ami vadiújnak néz ki - ez lehetséges? 

épp hogy langyos lesz melegebb helyiségben, hűvösben meg meg se érzed

Pyttawrx