Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Én óvakodnék ettől az AUTO-tuning borzalomtól! Eleve nem bíznám a lapra hogy bármit is emelgessen enkem magától, mert tutira túlfeszeli a procit, a ramot, és a déli meg az északi hidat.
[link]
A linken is láthatod, nem feltétlen kell plusz feszültség a jobb eredményhez, de ha ezt a lapra bízom, akkor az biztos adott volna 1.4V-t a procinak.Azonkívül a lap eleve sok feszültséget ad a CPU PLL-nek, és VTT-nek, amikkel "egykettőre", gyorsan kinyírhatod a processzort.
AUTO-ról vegyetek le mindent. [link] Itt egy link, itt megtaláljátok, hogy mire kell figyelnetek egy stabil tuningnál! 45nm-es core2re igaz ami ott le van írva. Nyílván a 65nm-esek vmivel magasabb értékekkel üzemelnek.
-
sestertius
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Akkor egy véleményt:
Biztos ami biztos alapon azért leveszem újra - frissen van pasztázva, tehát nem gond levenni -, aztán meglátjuk, mit találok. A lényeg: gariztatni tudom-e? Elvileg tudom, hogy nem valószínű, gyakorlatilag viszont semmi nem látszik /másrészt ott van még ugye Szakee28 fórumtárs, aki foglalkozik garizással..
/.
Esetleg más ötlet, hol keresek hibát rendszeren belül?
Köszönet!
Üdv! -
sestertius
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
No először is itt lenne ez..., ki mit olvas ki belőle, mondja...
Másrészt az északi híddal kapcsolatban, az északi-déli híd bordáit szedtem le és tettem fel vissza, előkészítve egy jobb hűtésre. Mióta összeraktam, azóta nem jó az első két ram sín. Persze én is rögtön arra gondoltam, hogy elbarmoltam valamit, de az az igazság, hogy nem először szedek szét ilyeneket és ezzel is úgy bántam, mint a hímes tojással... Mit is lehet elbarmolni?
Szedjem szét újra és nézzem át, hátha látok valamit...?
Hm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csere? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sok sikert hozzá!