Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Amúgy én is beléptem a klubba!
Egy Asus Maximus Extremmel, 2x1 giga CellShock 1800-as rammal és egy E8400-zal. Épp most finomhangolom a cuccot...
Várom a tanácsokat!
Egyelőre azt látom pl. hogy elég sokat droppol a lap. A CPU fesz kiseb, mint a biosban beállított, de a dimm fesz több. 1,9 beállított feszhez majdnem 2,0 voltot ír ki az everest...
-
-
SimonYana
addikt
superman barátomnak 98-ért ajáltak.Ismered az embereket.Ha valaki ekkora összegeket fektetbe nem állítja meg az az 50 rugó már.Én már egy jó lappal is megelégednék.
Mivel nálam az összes típus szopás volt,így gondoltam egy valami maradt a régi rendszeremben az a táp.Hát adtam egy eséjt neki és annak módja szerint 520-as corsairt.De a hiba változatlan,így a lap a bűnös.
szegény procim 1,78-at kapott.
-
jugeen
addikt
válasz
Superman
üzenetére
a 98k az nem keves. nem tudom, hogy realis-e, mert nem kaptam ajanalatot Q9450-re. nem is hasonlitanam meg aranyaiban ossze a QX9650-nel, de ha ez alapjan neked megeri a kulonbseg egy Q6600-hoz kepest, akkor hajra.
-
jugeen
addikt
-
-
SimonYana
addikt
Szerény véleményem,ha valaki DDR3 - ra akar váltani csak akkor tegye,ha megtudja venni az 1800-as ramot.És még a 12 óra alatt arra jöttem rá,hogy akkor ér valamit,ha egy komoly procit is párosítasz hozzá.Egyébként az 1200-as DDR2 használat után is azt mondhatom,hogy k@rv@ gyors.Az igazi teljesítmény akkor lenne nagyon jó,ha pl.: a Q9x50 sorozat mennifog stabilan 8×500-on.De ezt csak feltételezem,mert információ nincs a birtokomban.jugeen a te QX9650 gobdolom már ott van a szeren.

-
Superman
nagyúr
Fent kérdezted meg Herculestől (bocs Achilleus
), hogy támogatja-e a DDR2-es ramokat, a válasz az volt, hogy NEM.Asus Maximus Formula -- DDR2
Asus Maximus Extreme -- DDR3Egyik sem hibrid lap, hogy mindkettőt támogassa. 44k-ért az Extreme elképzelhetetlen, Gianni is mondta, hogy el lett írva a listában.
-
HiperG
addikt
És ez támogatja a DDR2 és DDR3 memóriákat is.
-
HiperG
addikt
Ez a lap 44990 FT Gianninál:
-
mope
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok
A problémám a következő, épp most készülök amd-ről
intelre válltani és több kérdés is felmerült bennem.1) Maximus Formula deszkán filozok (ddr3-at nem akarok) és tudni szeretném, hogy szerintetek ezért a pénzért amit elkérnek az alaplapért más gyártónál kapok e jobbat főleg tuning és minőség ami számítana, az MSI-ből már elegem van...
2) milyen procit tegyek bele ugy 60-70ezer ft környékén, core2 vagy quad
3) várjak e a penryn-reüdv, mope
-
HiperG
addikt
Mi az ára most egy ilyen la[link]pnak itt a PH-n

-
Larry303
addikt
crossfire teljesítményről sztem nem lehet ilyen lineárisan következtetéseket levonni....bizonyára vannak olyan esetek amikor a pcie sávszélesség a szűk keresztmetszet, és ott nyilván a két 16 os sáv hozna neked 10% különbséget...
a megfelelő mem oldali teljesítmény belövéséhez pedig ezt a cikket olvasd el!
-
rucinho
tag
válasz
Larry303
üzenetére
múltkor vki belinkel egy vga tesztet különböző vga beállítási módokkal!
16x4 - 16x8 - 8x8 - 16x16 bőven volt 10% különbség a 16x4 és a 16x16 között!!!
3% az nagyon kevés sztem!!!ha megkérhetnélek kifejtenéd bővebben hogy miért is van meg a probléma?
nem hiszem el hogy egy p5k-e jobb teljesítményre képes mint egy MF,mind cpu mind ram terén! -
Tody56
aktív tag
Csak egy ötlet, de a biosban lehet állítani azt hiszem, hogy hd audio vagy valami. Fejből nem emlészem pontosan a nevére, de ott lehet állítani 2 variácíót.Ott van felül ahol lehet kapcsolni az usb-t, 1394-et stb.
Próbáld meg átállítani. Hátha.Bocs a kürülírásért, de nincs elöttem a gép.
-
donLee
csendes tag
2napja szívok MF integrált audióval vista32 alatt. Hang driver install után ezeket kapom: "a hardvert nem sikerült elindítani code 10" " a konfiguráció megváltozott, telepítse újra a soundmax alkalmazást". Kb 5 verziót kipróbáltam már, mindnél ugyanez a jelenség. A vista saját drivere kezeli a hangkártyát, csak abban nem tudom a kimeneteket vezérelni, némely csatorna néma, a front panelen hol van hang hol nincs, mic néma... cod 10 hibát találok guglival a soundmaxra, de válasz nincs sehol... a hajam kihullik!
Konfig: MF SE, E6750, 4GBRAM, Asus 8800GTSValaki futott már erre?
-
Tody56
aktív tag
Bocs a "reklámért" , de ha valakit érdekel Maximus Formula normális behűtése vizzel, nem úgy mint a gyári SE akkor nézzen be 20.000ft Egy konplett szett, tehát a 4db blokk. Fekete és plexi kivitelben egyaránt kapható, azonnal raktárról.
Eddig 2-3 gép már kész.
Eredmény: NB(1,65v) és SB --- 450 fsb-n víz + 7/10 fok.(idle/load)
-
SimonYana
addikt
Nem igazán tudom kihozni belőle a 450-es FSB ebben a lapban,vagy csak nem tudok rájönni hogy kell.Pedig megy annyit.3800-on megy szépen,de hogy mennyire stabil egyelőre nem tudom meg , mert nem lesz időm egyenlőre.
-
SimonYana
addikt
No....Fiatalok!
Meg van az extreme.Éppen még a telepítésnél járok.
FSB-t még nem tudtam ki kísérletezni idő hiányában.
Jelenleg ezen megy és ezen telepítek.
Jelenleg -
tal-garius
aktív tag
Eleg draga lapocska az biztos. Raadasul ha lenne sok penzem akkor se biztos h ezt vennem meg. Valasztasom vmelyik Gigabyte lap lenne, de amit most hasznalok ds3r lapot, szamomra az is tokeletes.
-
rucinho
tag
csalódást keltett bennem ez az alaplap (MF)
p5k-e sokkal jobban muzsikált,3720 at vitte a proci ezen viszon csak 3600,felette már nem stabil,beleértve a ramokat is
aztán lehet csak azért van mert nem tom jól beállítani!
-
rucinho
tag
hali!
pár napja boldog MF tulajdonos volnék!

van egy kis probléma ami picit érthetetlen számomra!
meghúztam a procit,ugye vele együtt emelkedik a dram freki is!
most 3600 cpu - 1199 ram
végülis viszi az 1200-at a ram de mikor vissza akarom venni kevesebb mhz-re akkor nem bootol be az xp mert azt írja hogy det dram!!!!
ha visszaállítom 1200-ra akkor meg simán megy!
miért nem indul kisebb mhz-en
nem értem!! -
repcor
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok valami profi még a tuningolás terén így 1kis segítséget szeretnék kérni. Volna itt nekem 1 sima Asus Maximus formula alaplapom + Core 2 duo e6750 procival és 2x1GB kingston 1066-os rammal. A probléma ott kezdődik, hogy a ramok csak 800-on futnak auto beállítás mellet ha ezt simán átrakom 1066 -ra akkor a windows fagy/kék halállal elszáll. A ramokhoz totálisan nemértek ha valaki esetleg elmagyarázná vagy valakinek ugyan ilyen konfigurációja van és elmondaná, hogy mit löjjek be a biosban akkor azt nagyon megköszönném. Továbbá úgy hallotam, hogy igen könyen lehet 800-1000mhz et ráhúzni a core 2 duo -ra tehát a 2.66 -ot szeretném 3.5 vagy 3.66 ig felhúzni, ehez is kérnik kis beállítás segítséget...
Nagyon szépen köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az alairasban szereplo DDR2-tol megszabadultal?
pedig nem lett volna rossz az extreme sem