Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Köszönjük Emese

Amugy én mintha mondtam volna

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gazfickooo
üzenetére
Ez nem kérdés

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
fényképezni már tudom a lapot ezek szerint. Meglátjuk mire megyek vele a "gyakorlatban". Hozzáteszem, eddig nem sokra,de ami késik az kutyára kamion

-
Nyugdíjas
nagyúr
Vigyázzatok, jövök
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tőlem mostmár lassan szokásos módon egy kis gallery a Maximusról

Nem azé mondom, de van egy-két jól sikerált darab, szóval megéri megtekinteni talán...

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
Igen ez a blitz jelenség nekem is fura kicsit. Hova dugták a Blitzeket ASUS-ék?

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
Halljam az ötletet
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ha jól tudom első körben pont annyi érkezett

-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért azt tegyük hozzá, hogy mindkét lap igencsak feladja egy kezdő,vagy közepesen jártas "overclockernek" a leckét. Én úgy hallottam (nálam jóval jártasabbaktól,akik mindkét lapot ismerik), hogy igencsak komoly BIOS-al van felruházva mindkét lap. Ami lehet jó is,lehet rossz is. Kérdés ugye, hog kinél miben merül ki a "tuning" fogalma. Mert azért mondjuk stabil 400as FSB egy quaddal nem egykategória a WR döntögetéssel,akárhogy is nézzük.

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Mulholland
üzenetére
jojózott a szemem vázze mire végigolvastam

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem kéne...
Akkor még mindig lehet hogy tekercs,bár ez elég csúf dolog egy iylen laptól... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tekercsek szoktak ilyesmi hangokat kiadni,bár ezeknek a tekercseknek kizárt hogy legyen ilyen bajuk...
Talán a VGA,az is csinálhat hasonlót...
Próbáld meg kitalálni honnan jöhet a hang... -
Nyugdíjas
nagyúr
meg nézel egy hasonló procit a netten a cpuz eredményét és beállítod
Ezt mióta csináljuk igy? Ejnye,hát nem tudod hogy minden proci más,és más,még azonos FPO-n belül is mérföldes különbségek vannak. Ejj-ejj, hát szabad ezt?
Ami nagyon jó senki nem tud rossz feszeket adni dolgoknak, mert színnel jelzi a biosba
Túl sok lap nem lehetett szemed előtt,mert egy ideje már igy van a legtöbb esetén...Nem fogóm irigyelni aki teszteli mert vagy össze csapja és mond valamit vagy rászán egy kis időt
Tesztelők általában rászánják ne aggódj,de amugy igaz amit leirtál... Ha összecsapja akkor az csak valami,ha meg rászánja az időt akkor teszt,ez tény.összességében alapon stabil
Elvégre ezt várja az ember egy R.O.G laptól
Amúgy én hallottam már olyan téveszméket is,hogy nem -alapon is stabil az
Kötöszködés vége

-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ahogy elnézem ez nem egy alap ASUS BIOS
Feléről azt sem tom mi lehet
Talán ha oda lenne irva,hogy miket lehet ott állítani(értékek,stb...),mert ezek hangzatos nevek,csak foggalmam nincs mire szolgálnak
Talán majd Tody,vagy valaki megaszongya mire jók,elvégre neki van iylen lapja.... -
Nyugdíjas
nagyúr
1. Vizet mindig házon kívül szokás selőször összerakni,de jó,hogy mosmár te is isgy csinálod,igy nem lesz több problem.

2.Szerintem csak "gyáva" vagy,bár lehet hogy ASUS követi jó szokását és megint valami ragaccsal rakta fel a gyári hűtést. Ilyenkor hajszárító(vagy bármi más meleg) megteszi. -
Nyugdíjas
nagyúr
hehe,ja,valahogy egyik sem az igazi. Gigában is van azért elég dolgo ami kicsit zavaró,első körben a BIOS
Amúgy viccet félretéve nyilván mindnek lesz valami hibája,mert sajnos nem tévedhetetlenek azok sem akik tervezték,megaztán ugye sietnek is új termékeket piacra dobni,őleg az iménti két cég. Aztán a kapkodás az sose szül jó eredményeket.... 
-
Nyugdíjas
nagyúr
Milyen vízhűtéses lapról beszélsz?
Én úgy tudtam csak MSi-nek van ilyen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KIcsit idegesit már a 12", meg az 1024x768