Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• YASS

tag

Szevasztok :)
    Tanács kéne, mit a legtöbb lámának :P
    Egy barátomnak szeretnék összerakni egy gépet... egy 250 -esben gondolkodom, mivel állítólag ezek ( is? ) jól húzhatóak... nézegettem az itt sokak által dícsért ASUS mittoménmi Evo alaplapot, de attól tartok, hogy a dupla videó eltakarja az északi híd hűtőjének egyharmadát...
    szóval... esetleg egy alaplap ötlet?
    Még valami...
    Én legutóbb akkor mocorogtam viszonylag otthonosan a tuningban, amikor a brton épp fénykorát élte.. ( a 2500+- omból 3200+ lett :D ) de akkor még ugye FSB volt, és egyebek..
    szóval pár fogalom nekem nem tiszta... :F
    Az oké,hogy az északi hídon keresztül kommunikál a memo a videóval és a procival
    (bár hallottam ojjat, hogy a K8-tól már van közvetlen memória elérése mind a procinak, mind a videókártyának... :F ) de mire is jó a déli híd? háttértárolók kommunikácijója?
    A CL az a Cas latency?
    Az is oké, hogy a HT a proci memóvezérlése, de valahol olvastam itt még egy kétbetűs rövidítést, amit huzogattak, ( a nevét már elfelejtettem, és párat visszalapoztam de nem találom ) szóval ammeg mi? :F
    Köszi a segítséget, és be kell valljam, így is rengeteget tanultam tőletek, hogy csak elolvastam a firkálmányaitokat :P
    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés