- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Jár erre valaki mér ilyen lappal?
Be kéne üzemelnem egy SATA 320-as WD vinyót egy ilyen lapban de sehogysem megy.
Arra szeretném az xp-t telepíteni de még a bios se látja tök mindegy hova dugom.
Az is baromi idegesítő ebben a szutyadék lapban, hogy nem lehet belépni BIOS-ba, mert rögtön keresgélni meg szarakodni kezd. Nincs hozzá se floppy-m se gyári CD-m de föl kéne rá raknom egy XP-t.
HELP! -
patuha
csendes tag
Sikerült itt valakinek orvosolni ezt a gondot? Én egy hete vettem egy ilyen lapot használtan és ugyanez a gond vele. Vagyis a SATA vinyót nem hajlandó látni, de akár még boot-olna is róla. Csak a vindóz telepítő már nem ismeri.
-
s1ru2
aktív tag
Hali !
Remélem tudtok segíteni... ebbe a lapba belemegy DDR2 es memcsi ?? Mert a gyártó honlapján csak 400/333 van feltűntetve (illetve én vagyok vak). Gondolok itt 533-as 667-es és efféle ramokra.
előre is köszi -
Zoty@
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is volt, van és remélem nem lesz többé......
Az létezik, hogy egymás után 3 db alaplap lenne rossz................
A gond vele:-áramot kap a lap(be sem kapcsolom, csak a tápot rádugtam) egyből bekapcsolt......kép sem jön be rajta..............ahogy van sz*r az egész..............
Állítólag most cserélik megint, de már nem bízom benne.........
Mit tegyek? -
Goczy
csendes tag
Tudom ajánlani a kézikönyv 138. oldalát aminek a lényege
készits driver disk-keket
A.) FastTrak 378 driver disk-hez használd support CD-én ''\Drivers\Promise\378RAID\DriverDisk\Makedisk.exe'' programot
B.) Via RAID driver disk-hez használd support CD-én '' \Driver\VIARAID\6420RAID\DriverDisk\Makedisk.exe'' programot
instaláláshoz a rendszer ''telepitésekor'' ! kell ezeket haználnod -
Szasza46
csendes tag
UP!
-
Szasza46
csendes tag
Ez nem jött be!
Próbáltam!az ezközkezelőbe vmit gyíkozik az a k***a raid csatoló!(felkiáltójeles)Lehet,h egy bios frissítés feldobná a picikét?
[Szerkesztve] -
Szasza46
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni?Miért nem mükszik az alaplapi raid csatoló?A biosban felismeri a vinyót,de a winfosban már nem...!A raid típusa
romise fastTrak 378 Controller. Az driver cd-n lévő+az asus honlapján lévő driverrel se megy!Ha vki már találkozott hasonló problémával,lécci segítsen!Nem azért vettem ezt a szar lapot,h ne tudjam használni...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest