- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Tudom, nem vállal senki, semmire, semmit

Valamit rá kell írnom a dobozra, vagy csak jön a futár, kezébe adom a cuccot, és jó napot? -
CivicEsi
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Értem, köszönöm.
Már csak azt lenne jó tudnom, hogy a ~700 GB adatommal mit kezdek ami a vinyón van ha cserélik a gépemet?!
Helyem most nincs lementeni. -
kriszpontaz
veterán
válasz
CivicEsi
üzenetére
Én kivenném a helyedben mert ha visszaküldik a központba és másikat kapsz csak a hercehurca van vele mire visszakönyörgöd a szerviztől. Meg írták nekem másik levélben hogy nem vállalnak felelősséget a pluszba beépített cuccokért. Na ez egy SSD-nél már meggondolandó. Az is fontos hogy visszavonhatják a garanciát ha úgy találják hogy a plusz alkatrészek beépítése miatt nem megy a gép, tehát jobb az ilyen vitaalapot elkerülni.
A lényeg hogy a gyári memóriamodul legyen benne, vagyis abban az állapotban menjen be a gép specifikációit tekintve ahogy a csomagban kibontáskor megkaptad. -
CivicEsi
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Megjött a mail amit említettél:
"· A notebookot a hozzáadott vagy vásárolt kiegészítők (táska, egér stb.), valamint dokumentumok nélkül adja fel, csak a készüléket, az adaptert (kábellel együtt) és az akkumulátort küldje el, amennyiben más utasítást nem kap az ügyfélszolgálattól.
Ettől eltérő ügyfélszolgálati tájékozatás esetén kövesse az ügyfélszolgálat utasításait.
· A jótállási jegyben található feltételekkel megegyezően a készüléken tárolt adatok biztonsága nem garantálható. Ennek megfelelően kérjük, hogy adatairól készítsen biztonsági másolatot szervizbe küldés előtt. A meghibásodás miatt vagy a javítás során elveszett adatok, programok, hordozható adattároló eszközök (memóriakártya, optikai lemezek stb.) pótlására nincs lehetőség.· A készülék becsomagolásához lehetőség szerint használja az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. Mindenképpen ügyeljen a készülék éleinek és sarkainak kiemelt védelmére, valamint a dobozban párnázza ki a készüléket habszivaccsal vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal. A dobozt biztonságosan zárja le. Az ASUS és megbízott szervizpartnerei nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt, személyesen beszállított készülékek esetén sem.
· Felhívjuk figyelmét, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ilyen esetben a megjavított készülék visszaszállításkor új csomagolást kap, melyet kérjük, őrizzen meg esetleges további szállítási célokra."Tehát se számla, se semmi nem kell, csak az adapter, akku, meg a gép.
Az utólagosan beletett SSD-t, és a működő memória bankba belerakott +4GB memória modult vegyem azért ki? -
kriszpontaz
veterán
válasz
CivicEsi
üzenetére
Hali. Az RMA-val kapcsolatos levelezésben az ASUS mindent le fog írni.
A gépet gyári állapotában kell visszaküldeni a szervízbe, a beépített alkatrészek, driver cd-k, sallangok nélkül, a saját dobozába csomagolva lehetőleg és csak a töltő, a tápkábel (220V) és a gép, valamint a számla másolat, garijegy kell hogy benne legyen.Nálam így volt, de várd meg amíg az ASUS megküldi az emailt.
-
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Úgydöntöttem RMA-ztatom a gépemet az itt leírt hba miatt.
Valaki akinek már van/volt ezzel dolga esetleg elmondaná nekem, hogy a gépet mibe/hogyan csomagolta be?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Sziasztok ROG-lakók! Tudom, hogy nem illik szakmai topicba, de ez eléggé idevágó dolog; megérkezett a megrendelt ROG Siberia headset-em amit még a G75-ösömhöz rendeltem és most nem tudok mit csinálni igazából vele. Ha valakit érdekelne akkor keressen meg privátban, hogy ne a topic-ot szemeteljem tele.

Befutott a nagykerbe a G750-es GTX780-al szerelve. 360k
Szerintem nem is vészes 
-
vis.p
aktív tag
G750 tulajok: van új bios mindegyik típushoz.

-
Muerte
addikt
válasz
Titan_Tomy
üzenetére
Hm... ez érdekes,én még nem láttam hogy bárkinek is sikerült volna húzni a 36xy szériát.Tudsz erről egy CPUz screenshot-ot mutatni?
-
Muerte
addikt
válasz
Titan_Tomy
üzenetére
És a turbo órajelet is megemelte?...mert azt erősen kétlem,anélkül meg kb.semmit sem ért az egész.
-
aclandiae
senior tag
Erre gondoltam.
Visszaolvastam a fórumot, és látom ki kifutó termék lett?! Jön a 4. generációs Intel CPU-val szerelt verzió?
Arra következtetnék hogy akkor a megmaradt darabokat olcsón be lehetne szerezni...Ettől függetlenül hol érdemes G75-öt vásárolni?
-
vis.p
aktív tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Milyen hibákra gondolsz?
Az én vw-m hibátlan volt. Normális üzletben kell vásárolni és nagy valószínűséggel nem lesz baj.
Az az összehasonlítás gondolom arról szól, hogy sok ember lecserélte a vw-t vx-re és 1000 ponttal többet kapnak 3dmark11-ben. Erre izgul itt mindenki... -
aclandiae
senior tag
Sziasztok, VW vagy VX?
Billentyűzet csere mennyiből van meg? -
glspeter1
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!

Akkor feltolom tiszta telepítéssel. -
Muerte
addikt
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hát az NV telepítőjével még nem volt gondom,de AMD driver-rel sokat szoptam régebben én is,főleg még mikor CFX-et használtam.Elvileg vannak nagyon fontos alkotó elemek amiket meg kell hogy hagyjon pl.a registry-ben ahoz hogy normálisan települjön fel a következő,de sok esetben pont ez miatt lett bugos az új driver... láttam jónéhány példát hogy csak a win reinstall segített,javarészt mikor béta driverekkel kisérleteztek a userek.Ugyanez egyébként igaz a driver sweeper-re és társaira is...az is tud bonyodalmat okozni,mert millió féle konfig van és temérdek a hibalehetőség.
-
Muerte
addikt
válasz
glspeter1
üzenetére
Ha előtte rendesen uninstallálod az összes NV alkalmazást és a drivert,nem szokott probléma lenni a telpítéssel.Max. ajánlatos kiválasztani a tiszta telepítés opciót mikor rakod fel az újat.Egyébként már NV-re is van egy pucoló progi ha esetleg valami anomália keltkezne. Display Driver Uninstaller
-
Mikulásbá
nagyúr
-
MésziGab
tag
CPU-t szoktátok húzni?
Ha igen hogyan,és milyen értékekkel? -
glspeter1
őstag
-
zolizozo80
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Lehet én vagyok a béna, de a vaterán egyet sem találtam....

-
kriszpontaz
veterán
válasz
zolizozo80
üzenetére
Irány a Vatera és ámulj az ajánlatokon
. Nem fogsz csalódni ha röhögni akarsz. -
zolizozo80
tag
Köszönöm a válaszokat...
Gondolkodom rajta hogy eladom a VW, és veszek helyette egy vx-et, vagy spórolok egy 750-re.
A gép teljesen makulátlan, még a fólia is rajta van( touchpad, kamera)+120gb OCZ ssd-vel tuningolva...
Szerintetek mennyit ér most? Persze minden tartozéka megvan, talán még gari is van rá....
-
MésziGab
tag
Hali
Asus G75VW géppel rendelkezem,bővítés képen már kapott egy OCZ 128GB SSD-t és plusz 8GB Ram-ot!
A videó kártyát szeretném kicsit jobban dolgoztatni,milyen programot ajánlatok a húzásra?
És milyen értékek amellyel még stabilan üzemel a VGA? -
Curse
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Fasza!

-
Curse
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Öööö jut eszembe tegnap elkezdtem itt olvasni 2000. oldal körül a fórumot és pont a te problémádról volt szó.Gariztatás baszakodás hónapokig 2 hét után meghalt vga miatt.
Nem volt türelmem végigolvasni tegnap az egészet.(feladtam 4 óra után)
Végül megoldódott a gariproblem?Kaptál új gépet vagy pénzt vissza vagy bármi pozitív végzete volt a dolognak? -
Curse
tag
Egyébként az a rizsa van magukról hogy közvetlen a gyárakból szerzik a cuccaikat kis mennyiségben.
-
-
vis.p
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Vagy semmi nincs benne:Link: -
Curse
tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Egy angol oldalról rendeltem aminek lengyel központja van,egész euban forgalmaznak cuccokat.
Elsőnek e-maileztem velük,jár a 2 év asus gari hozzá plussz teljesen új bontatlan a gép.
16GB,750(7200),670MX 3gb,3630QM,Blue Ray olvasó,Godlike79: Az nem probléma ha nincsen hozzá egér táska,ilyenek.
-
Curse
tag
Üdv mindenkinek!
Megtudnátok mondani hogy a típusszámok között mi a különbség?
Rendeltem egy G75VX TS72-est,ezzel minden ok?
Annyira jó áron volt hogy nem bírtam nem megrendelni. -
glspeter1
őstag
Sűrgős segítségre lenne szükségem!
Win7-et akarok feltenni tisztán, de eddig semmi sem akar összejönni...
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyra értékelném.
-
Mikulásbá
nagyúr
Van már,aki a W8.1-et nyomja a G75 VX-en?Én tegnap cseréltem,most játszottam a Crysis 3-al,és a GPU 72-74 fok helyett csak 66 fok volt!Érdekes.
-
Sziasztok!
Búcsúzom a G75-ösök táborától, eladtam a VX-emet. Este viszik el

De kell kocsira a pénz. -
Dr. Bubó
tag
Tapasztalatok:
Win7: Wifi hol ment, hol nem! USB3 OK
, Hang gagyi!
Win8.1: Wifi OK, USB3 Nem működik, csak az USB2 pendrive jó neki
; Hang jobb lett! 
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én fogok buherálni semmit,meg tudom nyomni a Windows gombot.
-
Mikulásbá
nagyúr
Minek is kellett kiolvasni a gyári azonosítót,ha sima telepítéssel csináltad?Akkor automatikusan azt a kódot fogja kapni az rendszer aktiváláskor is.
-
vis.p
aktív tag
-
Mikulásbá
nagyúr
Na az áruház megoldva,frissít.De hogy aktiváljam az új kulcsot??
Számla van róla,tehát ez nem gond!Vagy most kellene a BIOS-ban kikapcsolni azt a részt,ami az azonosításért felel? -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Frissített Pro-ra,de aktiválni nem tudta.Megadtam ugyanazt a kulcsot,de akkor sem jó.
-
vis.p
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Sokkal jobban jársz a tiszta telepítéssel. Mikor kiszivárgott az angol rtm és a nyelvi pack, frissítettem magyarra. Azzal el is b@sztam az egészet, lelassult a rendszer. Ennyit a frissítésről. Legyen bármilyen ssd, akkor is lassabb, mint a tisztán telepített Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megvenném, ha játszanék, de hülye vagyok a játékokhoz.

Szerintem nem is vészes 
Throttlestop gondolom csak szorzót és TDP-t engedne kitolni.

; Hang jobb lett!