- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolizozo80
tag
-
törölt tag
-
cut
aktív tag
-
glspeter1
őstag
-
KillHates
félisten
-
Mikulásbá
nagyúr
-
vis.p
aktív tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
zolizozo80
tag
-
cut
aktív tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
CivicEsi
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
A dobozon az adataidnak és a postázási címnek rajta kell lennie és jól olvashatóan az RMA hivatkozási számnak. Ennek a menetéről kapsz egy újabb mailt
. Csak rendeld meg a futárt és le lesz írva minden újra. 
Mikulásbá: Ha nincs rajta a gyári rendszer, nem tudják tesztelni, de ha nem tudják kapásból feltesznek neked egyet NEM térítésmentesen 11.000.- jó magyar forintért. Főleg ha nincs meg a Recovery partíció sem. Amíg az megvan nincs gáz, de ha nem tudják róla helyreállítani a rendszert zsebbenyúlós sztori. Ne ajánld ezt szerintem.
-
vis.p
aktív tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Én kivenném a helyedben mert ha visszaküldik a központba és másikat kapsz csak a hercehurca van vele mire visszakönyörgöd a szerviztől. Meg írták nekem másik levélben hogy nem vállalnak felelősséget a pluszba beépített cuccokért. Na ez egy SSD-nél már meggondolandó. Az is fontos hogy visszavonhatják a garanciát ha úgy találják hogy a plusz alkatrészek beépítése miatt nem megy a gép, tehát jobb az ilyen vitaalapot elkerülni.
A lényeg hogy a gyári memóriamodul legyen benne, vagyis abban az állapotban menjen be a gép specifikációit tekintve ahogy a csomagban kibontáskor megkaptad. -
kriszpontaz
veterán
Hali. Az RMA-val kapcsolatos levelezésben az ASUS mindent le fog írni.
A gépet gyári állapotában kell visszaküldeni a szervízbe, a beépített alkatrészek, driver cd-k, sallangok nélkül, a saját dobozába csomagolva lehetőleg és csak a töltő, a tápkábel (220V) és a gép, valamint a számla másolat, garijegy kell hogy benne legyen.Nálam így volt, de várd meg amíg az ASUS megküldi az emailt.
-
solyom76
senior tag
-
etern
tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
vadsertes
csendes tag
Nalam gond nelkul felment a 314.22-re a 320.00beta.
Ugy szoktam csinalni, hogy rendszergazgikent futtatom a setupot , majd a telepitesnel kivalasztom, hogy tiszta installt csinaljon.
Kenyszeresen telepitem a legujabb grafikus drivereket de nem erzek kulombseget, igaz nem is nagyon jatszom a masinan csak neha egy kis world of tank, bar az meg elmenne egy fapados dedikalt kartyas modellen is. -
CivicEsi
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
solyom76
senior tag
-
solyom76
senior tag
-
masholnap
senior tag
-
Lorand02
csendes tag
-
Djatis
senior tag
-
Djatis
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
solyom76
senior tag
-
solyom76
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
-
solyom76
senior tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Ursache
senior tag
-
bgabi1
aktív tag
Nem tévedsz!
Nekem volt CV081H-ra megrendelésem a BestMarktnal, csak nem tudtam kivárni. Azt ígérték, hogy 2012-ben megjön, de nem jött karácsonyig sem így lemondtam. Nem bántam meg, mert az glare képernyős és én mindenképpen mattot akartam. Tudtam akkor is, hogy az egy 120Hz-s lészülék, de azt nem, hogy a 60Hz kevés lesz a gördülékeny lejátszáshoz.
Most már csak azt kellene tudni, hogy fel szabad-e húzni ezt a masinát 120-ig. Tovább is lehet, de nincs értelme, mert az már tuti. -
WildSeven
tag
-
bgabi1
aktív tag
T! CivicEsi, WildSeven!
Mindenképpen szeretnénk veletek találkozni, mégpedig pénteken napközben, ha lehetséges. Nem tudom van-e arra lehetőség, hogy adnátok egy telszámot, hogy amikor megyünk pénteken csörögnék, nehogy várakoznotok kelljen miattunk. Természetesen már előtte való nap tájékoztatnálak benneteket hogy kb. mikor érkezünk, illetve tudnánk egyeztetni, hogy nektek mikor jó. A párommal megyek azért beszélek többesszámban. Nagyon megköszönném, mert számomra ez az egyetlen alternatíva a továbblépéshez. Az eredmény mindenképpen hasznos lesz a fórumtársak és a leendő VX tulajdonosok számára is.
Valószínűleg már reggel felmegyünk, hogy tudjunk hozzátok igazodni, ne legyen kapkodás az egész, mert utána 5 óráig a szervizbe is oda kell érjünk.Köszönöm előre is!
-
bgabi1
aktív tag
Akkor biztosan a fekete. OK. rendben van. Ha leszel még péntekig, akkor ne fixáljuk le ennyire előre az időpontot. Mindenképpen jelentkezem, vagy ha neked fontos előre tudni, akkor még ma este megbeszélem a párommal, hogy mikor tudunk indulni és odaérni, úgy, hogy még a szervizbe is eljussunk.
Nagyon köszi még egyszer. Így kiderülhet végre, hogy bennem van-e a hiba, vagy a gyártóban -
bgabi1
aktív tag
-
bgabi1
aktív tag
Az jó lenne!
Pénteken mennénk a készülékért fel a szervizbe, bár a tesztvideó sd-t abban hagytam, de majd dobnék össze agy másikat. Azaz nekünk a péntek délután lenne jó és a párommal mennék. 5 perc lenne, nem zavarnék tovább, mert ha nálad jó, akkor nem fogom elhozni a szervizből. Megköszönném, de ha neked máskor jó én alkalmazkodom természetesen. -
bgabi1
aktív tag
-
solyom76
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Lujza1978
tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
nussa5
aktív tag
-
WildSeven
tag
ha 100% stabil 30fps (nem megy 29nél lejjebb, 29-30 at all) akkor az a játéknak köszönhető, menne több fpssel is, de ez a maximum amit a játékból ki lehet hozni, fix 30fps. Van még pár ilyen játék, pl a borderlands 2 is hasonló, csak ott be lehet állitani hogy unlimited fps vagy fix 30 fps vagy fix 60 fps stb ..

-
WildSeven
tag
-
solyom76
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
-
WildSeven
tag
-
WildSeven
tag
-
WildSeven
tag
-
WildSeven
tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
solyom76
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
solyom76
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
405 + áfa volt a G75VX-t4097h alapgép (4GB memó + 512 HDD) + felbővítve OCZ Vertex 4 512 SSD +12GB 1600as DDR3 RAM (vagyis cserélve 2 8GB modulra).
Br. 514.000.-Céges gép volt, a cég írja le 3 év alatt. Így előnyösebb.
Radium.hu -ból lett rendelve.
A gép ahogy kinéz:
G75VX (GTX670MX 3GB DDR5) 512 GB OCZ Vertex 4 SSD + 512 HDD + 16GB ram +ajándék GX850 egér, Win8-al. Számlásan!
(#1323) WildSeven : V1
-
WildSeven
tag
-
kriszpontaz
veterán
-
solyom76
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
-
bgabi1
aktív tag
Ok. Rendben!
Tényleg nem tudtam mi jelentősége ennek az egésznek. Remélem, hogy megúszom a dolgot csere nélkül.
És remélem, hogy csak a boltban történt valami malőr az SSD-re való telepítéskor. Amúgy nagyon segítőkészek voltak. Egeret is küldtek pár napon belül, a sajátját a 8500-ast.
Jó éjt mindenkinek! -
bgabi1
aktív tag
Az enyémen is szürke Asusos ragasztószalag van és bár egér egyéb nincs hozzá, ezért nyilván olcsóbb is, a billentyűzet nem matricázott és magyar elrendezésű, épp olyan, mint a 7 éves Asusomon. Garancia jár hozzá, innentől fogva teljesen mindegy milyen lokalizációs. Jár hozzá az ASUS garancia, magyar ügyfélszolgálati telefonszámmal. Rossz készülék pedig bármilyen lokalizációsban lehet, az nem országspecifikus. Ráadásul ami ma történik Magyarországon, nem csodálkoznék, ha minden rossz készüléket
ide lokalizálnának. Ha szlovák lenne a készülékem, márpedig lehet, hogy az, a magyar specifikációk ellenére,
akkor pláne nem szabadna rosszul működjön. Ha jól tudom ők most jobban működnek. -
bgabi1
aktív tag
-
tihanyi89
tag
-
tihanyi89
tag
-
bgabi1
aktív tag
-
bgabi1
aktív tag
Köszönöm szépen!
Hadd kérdezem már meg tőled, hogy amikor megvetted a G75-ödet, akkor a Windows már üzemelt a gépeden?
Biztos olvastad a problémámat, hogy nem tudom a gyári HDD-ről telepíteni a Windowst.
Gondolok itt arra, amikor a gyári originált csomagból kikerül a gép, akkor már rajta van OS, vagy azt az első
bekapcsolás után kell egy telepítőfájlból -ami a gépen van- telepíteni?
Ha igen, akkor hogyan?
Sajna valószínűlegszeg csak hétfőn tudom megkérdezni az üzletet, ahol vásároltam a készüléket, ezért gondoltam
hátha tudsz, vagy tud még valaki segíteni. -
bgabi1
aktív tag
Megköszönném, ha minden oldalról lehetne készíteni egyet, hátha ez elvezet a megoldáshoz, ugyanis nagyon sokszor nyitogatva lett a BIOS a Windows újratelepítési kísérletek miatt. Hátha véletlen törölve lett valami.
A defaultot már próbáltam, de az a törölt dolgokat nem hozza vissza, nekem pedig hiányzik az UEFI, ami Mikulásbánál ott van, bár az én emlékezetemben nem így volt ahogy nála, de az egy WV BIOS.
Köszi még egyszer, biztos más is hasznát veszi majd! -
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Muerte
addikt
-
vis.p
aktív tag
-
vis.p
aktív tag
-
bgabi1
aktív tag
Érdekes, nekem a VLC az egyik legakadozóbb. Windows 8-ból milyennel kaptad a VX-et és hol vetted a készülékedet? Sima win, pro, vagy enterprise? Előtelepített a Windows, vagy telepítőlemezes? Érdekelne, mert én mindent megadnék azért, hogy normálisan menjen. Azt sem tudom legális-e az a windows, amit kaptam. Amit kaptam linket a bolttól újratelepítéshez az meg angol nyelvű volt. Totál káosz. Mondja már meg valaki, hogy ezek a rejtett termékszámú windowsok legálisak-e. Állítólag a recovery mappába van a termékkulcs, a bolt szerint a biosba beégetve. Akkor most hány óra?
-
Dr. Bubó
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Witcher topik
- Star Wars rajongók
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

. Csak rendeld meg a futárt és le lesz írva minden újra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)