- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a legújabb 223-as bios-al csak UEFI-ben lehet telepíteni Win8-at?
Nem ajánlotta fel boot-ként csak az UEFI meghajtót.
Elromlott az íróm, kicseréltem egy másikra, és a Windows nem ismerte fel.
Ha visszatettem a 210-es bios-t minden ok.
Ha újratelepítettem a Windows-t 223 alatt megint semmi.
Az lehetséges, hogy a legújabb bios (windows-on belül) nem látja a meghajtómat
-
angol
tag
-
vis.p
aktív tag
válasz
Ursache
üzenetére
Nekem nagyon tetszik.
De van egy számomra nagyon fontos dolog amiért nem venném meg: a jobb oldali optikai meghajtó.
Balkezesek megint előnyben.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a legújabb 223-as bios-al csak UEFI-ben lehet telepíteni Win8-at?
Nem ajánlotta fel boot-ként csak az UEFI meghajtót.
Elromlott az íróm, kicseréltem egy másikra, és a Windows nem ismerte fel.
Ha visszatettem a 210-es bios-t minden ok.
Ha újratelepítettem a Windows-t 223 alatt megint semmi.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
JenciHUN
aktív tag
Szerintem megőrült a wifim. Ha nincs áramra dugva a masina konkrétan nem akar behozni semmit, pedig a kapcsolat jó. Mihelyst rádugom áramra betölt mindent. Na ez mi a fenétől lehet?
-
mikike87
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. MA például nem jött elő a probléma.
Minden eredeti a gépemen. Illetve csak azok a programok vannak fent amiket az első instalálsnál feltettem. Plusz firefox, vírusirtó, office, cad, egy két eredeti játék.
A Windows a rejtett partición van szóval nem nehéz újra tenni a gépet.
Hétvégén újra rakom a rendszert de előtte lefuttatom a lemez töredezetség vizsgáló programot.
Remélem nem valami hardveres gond lesz.
-
solyom76
senior tag
Hy skacok....látom nem sokatoknak jön be a G750....elég rég várom már én tuti kipróbàlom amint kapható lesz
valami értelmes helyen bár az ára nem a beigért 400-600 k lesz....
-
Mikulásbá
nagyúr
Mintha a G750-nek már nem lennének cserélhető hűtőrácsai...
-
JenciHUN
aktív tag
Hopp ez jön 780m-el is? [link] Na ez már jobban tetszik.

-
Mikulásbá
nagyúr
Kíváncsi lennék,ezek az új hardverek mennyivel tudnak többet a VX-nél.
-
Tomoty
senior tag
Kíváncsiságomtól hajszolva rászántam kb 1 órát a G75 notebook 660M vga kártyájára: [G75 tuning]
A VGA 1200/3400MHz-en teszt alatt csak pár percig stabil, ezért vissza vettem erre az 1160/3300-as órajelre.
Most vissza raktam az eredeti 223-as BIOS-t, mivel még garis a kütyü.
Ha már éppen hogy kevés lesz a játékok alatt a 660-as vga, és a garancia sem fog akadályt jelenteni, akkor vissza is dobom a tuning biost (kb 10-15%-ot jelentett fraps szerint). Már 10 perc alatt meg tudom oldani
-
kriszpontaz
veterán
válasz
mikike87
üzenetére
Vagy még egy jó tanács: Spybot Search & Destroy.
Ez minden, vírusirtók által észre nem vett adware és spyware cuccot kiszed. -
-
Mikulásbá
nagyúr
-
mikike87
csendes tag
Sziasztok,
Egy Asus g55 van i5-ös proci win7.
Olyan problémával kapcsolatba kérném a segítségeteket, hogy villám gyorsan betölt a gépem, minden program ami a háttérben fut. Aztán meg akarok valamit nyitni a tálcáról programot pl firefoxot és 10 percig nem csinál semmit a gépem. A proci néha felugrik 5 %-ra de de igazából csak 1-2%-on mozog. Majd 10 perc elteltével betölt a firefox és minden megy rendesen! DE nem csak firefoxal van gond, hanem más programmal is így indítás utáni betöltésnél. Illetve nem mindig csinálja, de mostanában már egyre sűrűbben.
A probléma kb 2 hónapja kezdődőt. De most már elég gyakori és idegesítővé vált. A windows memória tesztet lefuttattam, de nem talált problémát. Vírusirtó se talált hibát vagy vírust (Kaspersky internet security)
Mi lehet a probléma? Hardveres vagy szoftveres?
Válaszokat előre köszönöm!
-
JenciHUN
aktív tag
Battlefield 3 multit kinek hogy viszi a masina? Ultrán elég döcögős nálam.
-
JenciHUN
aktív tag
Üdv
Lenne egy kérdésem.
Az aksinak nincs gondja hogy ha használt során (az esetek 90%-ban) mindig áramon van? (Tehát folyamatosan 100%-on) Gondolok itt a túl töltésre. Vagy ügyesen megoldották az Asus-nál?
-
Muerte
addikt
Nemtom kibírna-e 3 óra intenzív BF3 multit laptop hűtő nélkül
Érdekes módon hőfokokat nem mutogattak...lehet hogy 10 perc után már csak 2D órajelek mennének 
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
zolizozo80
üzenetére
Ment PM
-
Sanci7426
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen laptopom van. Tudna nekem valaki egy jó és nem túl nagy laptop táskát ajánlani.
Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv:Sanci
-
Mikulásbá
nagyúr
-
vadsertes
csendes tag
válasz
tihanyi89
üzenetére
Akár vírus is okozhatja, vagy valami olyan alkalmazás amit előtte futtattál látszólag bezártad de a folyamatok közt beragadt.
Csinálja még mindig?Félig off mert nem tartozik szorosan a G75 szakmai dolgaihoz de érdekességként leírom mások okulására:
Lassulgatott finoman a gépem, avast free-t használok vírus védelemre kb 10 éve nagy megelégedéssel.
Egy pc boltos cimborával dumáltunk és azt javasolta szedjem le az avastot mert a win8-at fagyasztgatja időnként, és a win defender a tapasztalatai szerint legalább olyan jó ha nem jobb.
Avast le, defender bekapcs, frissítés , mély vizsgalat:
6 fenyegetést talált abból 4 súlyos : 3 olyan jávás szemétség amivel bot-hálózatba csatolhatják a gépet, 1 trojai, és két torrentes key logger ami ugyan nem fenyegetés de hivatalból üldözendő.
A 4 vírus eltávolításával melózott a defender kb 1 orát (plusz 2 órát szkennelte a meghajtókat előtte)
Miután végzett érezhető teljesítmény javulást tapasztaltam, túlzottan nem tesztelgettem de a progik indulási ideje kattintás után szembetűnően gyorsult.Egyébként az élményindexben az ssd-re ti mennyit kaptok? Mert nekem 7,4-et ad (tudom nem a legjobbat vettem de nem birtam 1 napot várni és csak ez volt a boltban ,OCZ Agility4) Mivel ez a leggyengébb pontszámom 7,4 a masina értékelése és valamiért pont nem azt várnám, hogy az ssd huzza le.
-
tihanyi89
tag
Sziasztok!
Már hetek óta nyomom a World of Warplanes-t max grafon szaggatás nélkül, de tegnap maxon szörnyen szaggatott, mi lehet a gond? Driver : 320.14 beta
-
Amikor rámentem a illesztőprogram firssítésére akkor azt írta hogy a legfrissebb van rajta meg az asus weboldaláról leszedtem az ott lévő lan drivert és felraktam
-
Megpiszkáltam a raspppoe fájlt utána meg a 797 es hiba kódot írta ki az eszközkezelőben pedig sárga háromszög jelenet meg wan miniportnál és véletetlenül el is távolítottam úgy hogy itt tartok

-
Sziasztok nekem is felment a 320 as driver de van egy hatalmas gondom nem tudok vezetékesen neten fellépni
az internetre a 651 es hibát írja ki felraktam a legujabb drivert amit találtam az asusnál más gépen teljesen jól működik a net
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én sem nyúltam semmihez.

-
CivicEsi
senior tag
válasz
vadsertes
üzenetére
Nálam nem tudom miért nem akarja az igazat, próbáltam rendszergazdaként, meg simán, meg a módosított fájlal is, de semmi reakció.
Mivel nem jut el addig, hogy installt kezdjen, ezért nem is tudom kiválasztani azt, hogy tiszta telepítést kérek-e vagy sem.
Szerintem leszedem a drivert, és egy újraindulás után megpróbálom feltenni, eddig nem igazán foglalkoztam vele igazán. -
vadsertes
csendes tag
Mikulásbá linke hatására felraktam a 320.18 at .Felment ez is gond nélkül, viszont a tálcán jobb klikk-az nvidia vezérlőpult megnyitására nem történt semmi. Nem tudtam megnyitni, keresőbe beírva onnan sikerült nyitni azóta megy a tálcáról is.
Az experience ugyanúgy nemnyílik, a kereső nem találja.Ok, gondoltam feltelepítem mégegyszer manuálisan külön az experience-t .Letöltöm klikk rá és egy hibaüzi fogad, hogy nem találja a rendszer a megadott fájlt pedig a letöltési mappából közvetlenül próbálom.
Valakinek van tapasztalata e-témában?
(VX Win8 ) -
vadsertes
csendes tag
válasz
CivicEsi
üzenetére
Nalam gond nelkul felment a 314.22-re a 320.00beta.
Ugy szoktam csinalni, hogy rendszergazgikent futtatom a setupot , majd a telepitesnel kivalasztom, hogy tiszta installt csinaljon.
Kenyszeresen telepitem a legujabb grafikus drivereket de nem erzek kulombseget, igaz nem is nagyon jatszom a masinan csak neha egy kis world of tank, bar az meg elmenne egy fapados dedikalt kartyas modellen is. -
Mikulásbá
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
Használta a gépet valaki LG 3D TV-vel? Ma vettem egyet de még nem bontottam ki
. -
Mikulásbá
nagyúr
-
Helló még nem tudtam rendesen sajnos kipróbálni a gépet mert mikor megjött 2 napra rá utaztam is el és még egy hét mire újra kezembe lesz. Shkiz0-tól vettem ahogy írtam eddigi legkorrektebb internetes eladó akivel eddig volt dolgom vásároltam már párszor neten de eddig ő legjobb.De az azért tetszett hogy milyen ámulatot kelt a gép az ismerőseim meglátták mind oda voltak
még nem tudtam teljesen végig olvasni a forumot de amint végzek lehet hogy nekem is lenne pár kérdésem főleg driver ügyileg én kapásból feltudtam rakni a 311 -es Nvidia drivert mert ezt találtam de látom itt hogy már vannak újabbak is azt buheráljátok 
-
donkisc
tag
a hőmérsékletet ha le tudnátok írni hogy a cpu és a gpu maximális értékeit pl 1 óra játszás után menyi az eredmény hütőpad nélkül
-
Mikulásbá
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Talán, mert nem a 3D-s változatot vetted meg? Ami a R*-nál 400e máshol 450 körül ha nem feljebb az ára

-
bylow
senior tag
válasz
solyom76
üzenetére
Akkor viszont nem értem mire volt ez a nagy reklám, hogy 3D G75V / VX ha magán a notin nem is tudok 3D-s filmet/játékot nézni
Nem mintha olyan sokat használnám, csak érted, ha már van a kocsin hátsó szélvédő, akor néha nézzünk ki rajta 
Na ki próbáltam.
Nem olyan élvezhető számomra, mert elég sokat késik az egér. Gondolom a HDMI-n nem úgy megy át ahogy kellene?
Gondolom nem az egér hibázik, Logitec G9X-em van
Na meg most néztem az LG honlapján, pont van új szoftver a tv-hez, le is töltöttem gyors, és reggel meg is csinálom a szoft.fiss.-t... mondjuk ebbe a funkcióba nem sok változást várok , inkább abban hogy elég sok filmet nem játszik le USB-s HDD-ről
-
-
bylow
senior tag
3D funkciót észre vettem tegnap a Cysis 3-ban, na mondom ki is próbálom, mert van nekem passzív szemüvegem az LG tv-m hez. Be is állítottam a SbS módon, fel is osztotta a képet a játék, csak az nem tom hogy utána mit kell még állítani, vagy kapcsolni a notin hogy a VGA össze dolgozza a két oldalt!
Valaki tudna ebben segíteni! Gondolom szét fi..ngatja a gépet, de kíváncsi lennék, ha már tudja ezt az opciót...
Jaa. G75V-m van 660-as VGA-val
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát nem is tudom.

.