Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11223) -Sawyer-


-Sawyer-
tag

Sziasztok!

Nemrég vettem használtan egy ASUS G752VSK gépet.
Újraraktam a Windowst, felraktam az ASUS honlapjáról az összes drivert.
Miután minden kész lett, megnéztem, hogy milyen hangzása van a gépnek, hát valami nagyon rossz :(((
Egy egykor 800 ezres gépnek olyan a hangzása mint egy 30 ezer forintos Lenovonak.
Letöltöttem az driverek között található Sonic Studio programot is, mellyel próbáltam volna javítani a hangon, de akármit állítottam semmi változás nem volt, ezután egyszer csak már nem tudtam többet megnyitni a programot, nem csinált semmit a megnyitásra, aztán már hangot sem adott egyáltalán a gép. Letöröltem a programot, így már lett hang. Próbáltam állítani a Realtek HD audio manangerben a hangzást, de nem lett jobb sehogy se.
A gép elődje egy G751JT, mely még jelenleg is megvan, ennek a gépnek a hangzását ennek a témának az összefoglalójában leírt, "doboz hang elkerülése rész" alapján megcsináltam, az Audiowizard programmal, és így szép hangzása is van. De az Audiowizard nincs meg a G752 esetében, nem települ egyik Realtek driverrel sem, próbáltam áttenni a g751-ről de nem működik. Próbáltam más programokat is, Boom 3D, Razer Surround, de jelentősen egyik sem javított a hangzáson, úgy mit az Audiowizard.
Aki szembesült már ilyen problémával, van valami megoldás hogy a G752 hangzását is elfogadhatóvá lehessen tenni úgy mint a G751-ét az Audiowizarddal?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.