- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Én olyan alaplapot veszek, amit kb 2-3 évig tudok majd használni. Az előzőt is 2 éven át nyüstöltem (ASUS A7V133C), most azt cseréltem le. Az A7V8X-en van sATA vezérlő, amit külön majd kb 10000-ért tudsz megvenni, 6db USB 2.0 vezérlő, amit megint csak x ezerért, a firewire kártya sem olcsó mulatság. aMi még pozitív, hogy nem foglalnak külön PCI slotot. Ja és a sATA raid-es, amiből az egyik csatlakozó sima, hagyományos párhuzamos ATA csatlakozós, tehát plusz egy eszközt rá tudsz kötni addig is, amíg elfogadható áron lesznek sATA vinyók. Proci terén meg elég sokat megenged a lap, 22,5x szorzó, 227 FSB a max elvileg. Bár ekkora procit már nem valószínű hogy kiad az AMD. A DDR400 RAM nem létszükséglet addig, amíg a procid nem megy 200-as FSB-vel. Nekem Samsung DDR333-as RAM (gyári CL2.5) fut 180 FSB-n CL2.0 mellett. Memtest futott rajta vagy 2 órát, és nem hibázott. És nagyon tuningbarát. :)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Motoros topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest