Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
trialboj #8344 üzenetére
A tenyek nem arrogansak..."Sajnos" itt ez van, magasabb szinten, ahol a tizedekert megy a csata, ott a kontrollernek nincs helye. Itt pedig (azaz a szimulatoros kozossegben) ezert megy a virtualis harc. Egyebkent nem tudja senki ellenorizni tudtommal, hogy milyen jatekvezerlovel tolod, tehat elvileg siman mehetnel barhova kontrollerrel, de egyreszt a "laza" hozzaallasod, masreszt a kontroller hianyossagai a kormanyhoz kepest elore vetitik a helyedet egy adott versenyben. Mentem en is olyanokkal, akikre 3-4-5 masodpercet vertunk koronkent, es nem nagyon szerettek....Elvezetet igy nem talalnal benne, abban majdnem biztos vagyok, de termeszetesen nem ismerlek. Peace
-
neilszab
őstag
válasz
trialboj #8344 üzenetére
A bolyozós estékre nem kell napokat készülni, pont ez a lényege, hogy csak beugrunk és bandázunk, nem az óra ellen megyünk, csak csapatjuk neki!
Bolyozós este minden második kedden lesz, itt a naptárunk.
A kormány használatát nem tudjuk ellenőrizni, viszont megmondom őszintén én balesetveszélyesnek tartom és kevés esélyt látok rá, hogy mezőnyben autózva a kontroller ne legyen ön- és közveszélyes. Szoktam én is néha menni billel, vagy XBox kontrollerrel... egy jó kört még csak csak össze lehet dobni, de éles szituációban másokkal kilincs a kilincsen menni az ezen a színvonalon nem életképes.
És igen, azért nyomjuk az AC-val mert jónak tartjuk, semmiképpen sem mondanám az iR-hez és az rF2-höz képest lejjebb valónak. A többiek sem azért írták, amit írtak, hogy elkergessenek, hanem csak egyszerűen azért, mert amit te keresel, arra valóban nem ez a cím való.
Forza, GT, Project Cars, stb... itt nagyobb valószínűséggel találsz olyan közösséget, amilyet te keresel. Ha meg esetleg nincs olyan, amilyet te szeretnél, arról azt hiszem nem mi tehetünk.
-
törölt tag
válasz
trialboj #8344 üzenetére
nem tudom mifenéért kaptam az arrogáns jelzőt, logikus lépést javasoltam. Az összes szimes topikot figyelemmel szoktam kisérni, de nem ismerek olyan közösséget akik kontrollerrel és laza hozzáállással játszanak...ilyen volt régebben itt a PH-n a Grid. De ilyenről nem hallottam, ez nem jelenti azt hogy ne lehetne rá igény...de jelenleg nincs.
Amennyire tudom az új Forza ilyesmi amit keresel, de oda csak elvétve nézegetek. -
tobias88888
őstag
válasz
trialboj #8344 üzenetére
Szerintem itt nem nagyon fogsz tudni segítséget kapni olyan ligákban, amik nem kormányt használnak. Amúgy nem is értem miért kell egy controllerhez komoly fizika, nem teljesen mind1? Ha alacsony az elvárást szeretnél akkor maradnak a public szerverek (vagy f1hez szoktak lenni ilyen ligák ncore-on is például)
Tudtommal az összes GTR masters eseményen kötelező a kormány, szóval próbálj meg beszerezni egyet, használtan már viszonylag olcsón lehet kapni normálisat. Hidd el, érdemes
Az arrogáns szóról meg lehet nem tudod mit jelent, de hogy itt arrogáns válasz nem jött az is biztos. Egyszerűen kormány nélkül nem tudsz olyan gyorsan vezetni mint kormánnyal és kész. Ha mindenki kormánnyal játszik akkor veled csak a lekörözésnél találkoznak és akkor is könnyedén zavarhatod őket, hiszen nem vagy teljesen ura a kocsinak.
-
RaGi91
senior tag
válasz
trialboj #8344 üzenetére
Hát mivel nem több száz fős közösségről van szó, ne várj sokat. Azok száma, akik szimulátorokat kontrollerrel játszanak pedig megint töredéke. Szerintem a 2 kezem elég, hogy megszámoljam. Nem kell megsértődni, ez van. Nem vagy kiutálva, csak nem nagyon van ilyen és kész
. Az assetto fizikája pedig sokat fejlődött a 2év alatt, nincs nagyon elmaradva (ha egyáltalán el van). A Project Cars az tökéletes arcade/sim közötti szórakozós valami, bár nem tudom abban van-e élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tesla topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest