Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcalaci84

őstag

válasz MPowerPH #5937 üzenetére

ha jól tudom akkor felesleges is tiltani a kuplungsegítséget például, mert ha átváltasz pillangós vezérlésre akkor az AC-ban eleve nem kell kuplungolni f(függetlenül attól h ki van kapcsolva a menüben a kuplung segítség)...azt csak akkor kell ha H-shifterre van állítva a verzérlőbeállításokban...

van előnye is a H-váltónak ahogy írtam, a hátrányit pedig szerintem túlmisztifikálod...1 körön alig-alig van különbség a pillangó javáéra...hibázni viszont sokkal könnyebb vele az biztos...én spec a folyamatosan 3-as helyett 1-st rakok vagy 4-es helyett 2-est:) egy th8-as váltósnak pl ezért is van előnye , azzal sokkal könnyebbv hiba nélkül menni...

sose lesz egyenlőség ...de minél nagyobb a mezőny annál nagyobb az esély h mindenki talál olyat akivel tud csatázgatni...

megnéztem most fun szerveren hányan mentek H-val az egyik funon...nem találtam olyan hú de sokat...talán a negyedét eléri az embereknek...
    ha 4-5 szerverre való ember lenne, akkor talán lehetne próbálkozni H-s bajnoksággal
    (megszervezni meglehetne már most is, mert ellenőrizhető h tényleg H-val megy-e az illető, de szerintem sem érdemes jelenleg szét darabolni a mezőnyt)
    ha egy stabil 3-szerver összejön , akkor már felmerülhet h érdemes egy H-sat is indítani

• válasz MPowerPH #5937 üzenetére

Én ezt egy kicsit nem értem. H váltóval felfelé váltani lehet olyan gyorsan, mint a szekivel. A "gáz+fék+visszaváltás egyszerre" féktávokat/kanyarbejáratokat sokkal neccesebbnek érzem. De abba meg bele kell törődni, hogy lassab és kész, ez van.

• neilszab

őstag

válasz MPowerPH #5937 üzenetére

A mezőny kettébontása sosem jó megoldás... sajnos mindig lesz valamilyen olyan megkötés, elv, vagy kritérium ami két (vagy több) táborra bontaná a mezőnyt (ABS, cockpit nézet, locked setup, vágás szabály, stb...), ha mindig minden tábornak külön futamokat rendeznénk, akkor 4-4 ember körözne egymás ellen a versenyeken...

A buli pedig minden jel szerint jó lesz, szerintem meg fogunk tölteni majd 2 szervert ezekkel a régi vasakkal, csak a H váltó miatt kimaradni szerintem badarság. Akár hol is leszel a mezőnyben és bármilyen technikát is használsz, biztosan "szenvedni" fogsz, mert bőven lesz aki borsot törjön az orrod alá, vagy így, vagy úgy. ;]

Szóval javaslom előre nem foszd meg magad az élménytől és a kihívástól... tegyél egy próbát, a részvétel ingyenes lesz, az meg már a Te döntésed, hogy milyen váltót fogsz használni. ;)

Én például ABS nélkül fogok menni a Mercivel, ez meg az én hülyeségem...

Új hozzászólás Aktív témák