Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
sultansmith
üzenetére
Az uccsó kanyarban engem küldtél ki lótusszal. Pedig már sikerült annyi embert beelőzni és téged is be tudtalak fogni gyönyörűen féktávon.
(a kocsi tuti előtted volt már)UI: DFGT, G27, Fanatec GT3 RS v2, ki mennyi zsét szán rá. (vannak még ezektől sokkal durvább kormányok is, kb autó árban...)
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Értem. Hát, akkor sok odafigyelésre lesz szükség, mert még sokáig lesznek, akik utolérnek.

Versenynél elhiszem, hogy van káosz, mert ez a freejoin rendszer abból a szempontból szerintem elég rossz, hogy ha már elindult rendesen rajttal meg minden, akkor is egy random belépő kimehet a pályára és a többieknek jó eséllyel fogalmuk se lesz arról, hogy mi van (neki azért illene). -
barcalaci84
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
a verseny az verseny ez rendben van...
viszont ha bedugja melléd valaki az orrát akkor kutya kötelességed helyet hagyni neki és akár más ívet választani....az ajtót nem lehet csak úgy becsapkodni...
ha meg valaki mögött vagy nem árt készülni arra h lehet nagyobb féktávot kell venned...ha érzem h nem fogok tudni megállni akkopr nem lebombázom az előttem lévőt hanem inkább kimegyek a bukótérbe (nem belül
)...kormánynak meg használt DFGT...ha mégjobbat akarsz akkor estleg g25
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(a kocsi tuti előtted volt már)