Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
A tartalom gyakorlatilag benne van mar az osszes, amit akartak, talan 1 palya lesz meg, es kesz, egyelore ennyi. Ami persze megint csak nem baj, az a viszonylag keves legyen igazan jol kidolgozott, es oke is. Ezzel semmi bajom. Nekem azzal van kis problemam, hogy a sorrend nem megfelelo
A beta allapot is oke, de a prioritasok sajna nem igazan jok, de mind1 mar, csak jojjon.
-
Jack@l
veterán
Az én pozitív hosszászólásom:
Ha valamiért csúszok(kérek) egy hetet plusszban, akkor nem utolsó nap éjfélkor is heggesztem, aztán másnap kiderül hogy bocs, elbasztam a túlórában a játékot.
1 ember programozza még mindig az egészet(a webes meg pythonos részt kivéve), ez is némileg aggodalomra ad okot... (jó-jó, hogy mindent maga szeretne megcsinálni, de mostmár szért lenne pénz és igény is egy kisebb csapatra...)
UI: azért dicséretes hogy így összerakták, ilyen kis gárdával, de...
Új hozzászólás Aktív témák
- Stargate
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- DJI Osmo Pocket 3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest