Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
dergander #606 üzenetére
45 óra? Jó gyorsan átszaladtál rajta. Vagy csak én vagyok ilyen rohadt lassú, nem tudom. Eddig 27 órám van benne és a Uplay szerint 28% van meg a játékból, a térkép háromnegyede pedig még szürke. A piramisoknál még nem is voltam, az Alexandria és Nílus közötti területeken tevékenykedek. Egyszerűen túl sok látnivaló és küldik vannak.
Szerintem mire 100%-ban végzek, addigra összejön olyan 80-90 óra játékidő.
(#607) Anonymus23
"ezért utálom azt a sok rohadt fotót, ami teleszemeteli a térképemet"
Nálad valami nagy gubanc lehet, mert nálam mindent látni, más player screenshotokat is beleértve.
-
Anonymus23
veterán
válasz
dergander #606 üzenetére
Bár nem ezt kérdeztem, de köszönöm az infót
Én még 30%-nál tartok 28 óra játékidővel (asszem lvl26), minden terültre, ahova elvet az élet ott minden landmarkot megnézek, kitakarítok, porszívózok, side quest teljesítetlenül ne maradhat
Még csak nemrég kaptam meg a csuklótört, meg néztem be párszor az asszonyhoz (de csúnya szegény, olyan férfias kinézete van)
Nekem nem lesz gond az 50 cuccos, szeretem ezt a részét is a játéknak (ezért utálom azt a sok rohadt fotót, ami teleszemeteli a térképemet
És sajnos nem lehet levenni a térképről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest