- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
Brutál gyönyörű ez a játék. Már 30 órám van benne, de folyamat csak nézelődök. Az állatvilág, a növényzet, minden. Eddig egyetlen bajom van csak vele, ha mindent felfedezel, megcsinálod a mellékküldetéseket, akkor nagyon túlszinteződsz. Már 23-as vagyok, de a 17-es Gizai régiónál még nem is voltam. Így legnehezebb fokozaton is túl könnyű. Eddig kb. csak háromszor haltam, és azt is csak, azért mert valahonnan túl magasról ugrottam le. Jó lenne ha csinálnának a beállításokban olyan opciót, hogy, aki alacsonyabb szintű, mint a karakter azt felszintezi hozzád (mint a Witcher 3-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest