Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
Sziasztok!
A legutolsó AC amivel játszottam a Revelations volt, szóval elég sok részt kihagytam. A kérdésem az lenne, hogy a szériában a jelen kor (vagy közeljövő nem tudom, a Desmondos szálra gondolok) mennyire van erőltetve (a régi részekben elég sokat volt)? Ez a rész érdekelne, de ha a sok rész kihagyása miatt nehezen lenne érthető számomra akkor kihagynám ezt is.
Előre is köszi a választ!
-
atainprison
senior tag
válasz PowerBuldog #218 üzenetére
Ok, azt értem, hogy abból a szempontból eredettörténet, de a jelen korral mi van? Vagy ezt már nem úgy mutatják be, hogy valaki a jelenben egy Animusban fekszik és átéli a DNS-ben lévő emlékeket?
-
atainprison
senior tag
A harcrendszerrel kapcsolatban eddig kinek mi a tapasztalata?
Elég sok helyen lehúzták, nekem pedig az a legfontosabb szempont. -
atainprison
senior tag
Na nem bírtam ki, megvettem én is. Revelations volt nekem az utolsó AC, kíváncsi leszek milyen lesz ez.
-
atainprison
senior tag
A hunter íjat fel lehet húzni (charge) és csak egyet lőhetsz vele, aztán újra kell "tölteni". A light íjat nem lehet felhúzni, hanem egymás után sok nyilat tudsz vele kilőni még újratöltés előtt. Ha észrevesznek és többen támadnak egyszerre, akkor jobb szerintem a light, mivel a hunter túl lassú.
Amúgy szerintem emberek ellen lopakodva legjobb a predator íj, harcban a light és állatok ellen használom a hunter-t lesből.
Más: ez, hogy lehet helix-ért venni 3 képesség pontot elég vicces. Konkrétan úgy kezdtem a játékot, hogy volt 9 képesség pontom (3 járt a season passért, 2x3-at meg tudtam venni helixért, úgy, hogy azt is a játékért kaptam, nem fizettem érte).
[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz Anonymus23 #611 üzenetére
Szerintem is zavaró. Remélem egy patchban beteszik opcióként, hogy ki lehessen kapcsolni.
-
atainprison
senior tag
Brutál gyönyörű ez a játék. Már 30 órám van benne, de folyamat csak nézelődök. Az állatvilág, a növényzet, minden. Eddig egyetlen bajom van csak vele, ha mindent felfedezel, megcsinálod a mellékküldetéseket, akkor nagyon túlszinteződsz. Már 23-as vagyok, de a 17-es Gizai régiónál még nem is voltam. Így legnehezebb fokozaton is túl könnyű. Eddig kb. csak háromszor haltam, és azt is csak, azért mert valahonnan túl magasról ugrottam le. Jó lenne ha csinálnának a beállításokban olyan opciót, hogy, aki alacsonyabb szintű, mint a karakter azt felszintezi hozzád (mint a Witcher 3-ban).
-
atainprison
senior tag
válasz sittes79 #735 üzenetére
Tök felesleges állandóan szinten tartani a felszerelést Én 10 szintenként javítom fel a kedvenc fegyómat és a pajzsot, bőven elég még hard fokozaton is.
Amúgy én találtam egy viszonylag egyszerű pénzszerzési módot. A hippodrómban, ha megcsinálod az alap bajnokságot a negyedik (utolsó) futam után kapsz egy legendary mountot. Az utolsó pálya ismétlésével mindig megkapod a mountot, amit pár perc megcsinálni és 1000-ért lehet istállónál eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest